7

Анонимен

преди 8 години

Засичаш някоя мутра и зъбнната ти плака пада ,заедно с зъбите

6

маларт

преди 8 години

Най-добрият начин е радикално намаляване на сладкото в храненето и особено никакво сладко вечер. Това включва и безалкохолни, които освен за зъбите са и вредни за други органи. Елиминирането на разните вафли, които българите много рупат, и подслаждането на кафето със захар води до намаляване, ако не и елиминиране на кариесите.

5

Анонимен

преди 8 години

Най-хубавото ИЗчеткване става като захапиш рибарска мрежа и пуснеш трактора на самоход, гарантирано 100% изчеткване на зъбите заедно с всички микроби за секунди и... еднократно за цял живот

4

Анонимен

преди 8 години

Само трябва да се внимава счапраза и да не се отвърне закалкалката.

3

Анонимен

преди 8 години

Дъвчете нещо следядене ,много помага

2

Анонимен

преди 8 години

напишете статия и как да си е***м жените правилно

1

Анонимен

преди 8 години

1. Проверете дали имате зъби2. Ако са подвижни, то е добре да са ваши3. Попитайте стоматолог за еврофондове, та дори и за теоретични квантови изчисления на абразивни материали4. Завършете висше образование физика и/или математика, за да работите свободно със степените на свобода и свободни ротационни движения в евклидови пространства5. Вижте в най-близкия зоопарк атрактивни начини за усмихване6. Изберете паста за зъби, която поне избелва и стабилизира косъма на четката7. Четка за ЗЪБИ!