109

Анонимен

преди 8 години

Едно трябва да е ясно! Ако някой си мисли да влиза в България като в Петровия хан! Да се готви да си изяде лабута! Пък после ко ще на 5 прокурора да се жали и на 10 комитета!Какво като осъдят 1-2,5 и колкото там трябва бранители на бг ще си излежат сега пък после ще видим!Важното е да няма насилени бг деца и жени от тези животни!Дано тези дето повдигат обвиненията на тези момчета дето ги ловят, утре се срещнат с някой от изтърваните да минат границата!

108

Анонимен

преди 8 години

Тоа па, ний са чудим как да избягами, а тоа зорлен са навира.

107

eho

преди 8 години

Този човек много лъже. Кой го поддържа като учи? Какво учи? Да краде и да лъже ли?

106

Анонимен

преди 8 години

Не виждам смисъла на тази история поднесена на българския читател освен пропаганда.По-добре тя да бъде разказана на американския президент Обама.Може да се ''трогне" и осинови афганистанеца.

105

доктора

преди 8 години

Надявам се че са го върнали оплоден с българското семе. Следващият път ще го закърмим с чорба от свински опашки.

104

Какво иска?

преди 8 години

1. Има документи, за да учи в университет. Освен за самоличност, за там трябват и документи и за завършено средно образование.2. Има пари, за да учи. Ако не беше раздавал на трафиканти, щеше да има и за хубав живот.3. Живее в страна, в която неговата религия е най-широкоразпространена.4. Знае вече езика, общува свободно.Какво още иска?

103

Анонимен

преди 8 години

Човекът лъже че се захласва,а ние какво, трябва да му повярваме ли?Зная че най достоверните истории са измамни.

102

румен

преди 8 години

Изповедта на един наемник !!!!

101

Анонимен

преди 8 години

Учи Фарзад Шафани,учи (без документи незнам как става това).Като се изучиш върни се в Афганистан и стано президент.

100

Memory park

преди 8 години

I to e edno i sasto - se okasalo na kraia...

99

Анонимен

преди 8 години

Като няма пари за трафиканти има ескурзии по-ефтино ще излезе от дебелите цени на трафикантите всеки с офшорни сметки за отчет,вероятноста да го спрат веднага за проверка или да живее в гората отпадат за определено време колкото да иде и да се представи с такава история на апатрид,би трябвало да го приемат с неговия случяй,къде по неизвестни бежанци са се възползвали от таквиз битки-сбили са се две племена и се радват на добър прием в Европа нали за нея става въпрос,а това че се помирили минало.

98

Анонимен

преди 8 години

Gluoavo skalapena peopaganda. Back to afganistan and doe there

97

Ния

преди 8 години

И на мене някак ми е странна тази история. За да те приемат в университет трябват все пак някакви знания. Как се е образовал за да стигне до там? И то без никакви документи за самоличност. Най малкото трябва да може да чете и пише. Мисля, че има и други неща в тази история, които ние просто не знаем. Както и да е, никой не заслужава такава съдба.

96

Анонимен

преди 8 години

Хубаво, учи!чак сега ли разбра, че да учиш и се развиваш е най-доброто за теб, а не да се промъкваш през граници за да лежиш на гърба европейците?

95

Анонимен

преди 8 години

е прав е човека не е уважен достатъчно и...... обратно

94

Анонимен

преди 8 години

Странно говорене.Вкопчваш се в личната си история,за да оправдаеш саморазрушителното си поведение и оскъдицата на своя живот.Болката,унижението не ни ли прави по-съпричастни към чуждата болка и терзание.Не ни ли прави по-съпричастни към по-страдащите от нас.А все си мисля,че само ония ,които живеят в задоволство и материален разкош не разбират мъката на страдалеца.

93

ля ля

преди 8 години

много ме е яд че хора като тези "репортери" преписват статии за какви ли не неща по света и съчиняват какви ли не фермани за да се доказват вместо да си мръднат пръста и да помогнат на България - да разкажат за нейните проблеми и да се опитат да отстоят правата на хората тук! и в България си имаме куп такива - само дето никой не знае колко са с една лична карта!

92

Анонимен

преди 8 години

Още една история: Родена съм в страна в Източна Европа, работя цял живот, имам деца, плащам осигуровки според законодателните изисквания.В болницата доплащам, при зъболекаря плащам, за детски градини-плащам, за училище -плащам.За своето образование също плащамПредстои след години да се пенсионирам.С пенсията от целия ми трудов живот ми предстои или да плащам или да си отида тихо,до някоя празна кофа.Не искам да стана професор по нищо, искам да съм равна с тези, за които има пари от Европа .

91

72

преди 8 години

замалко да се разплаща. Следващият път се постарайте повече. *** тъпата статия

90

Светла

преди 8 години

Може да повтарям някого, но помислете - съвсем сам, как живее?От какво?Кой финансира ежедневие и вече обучение?Мноооооого наивни ли сме?