14

Анонимен

преди 8 години

А МИ АКО СЕ ВЪВЕДЪТ УНИФОРМИ ПАК ЛИ ЩЕ ХОДЯТ ТАКА ЗАБУЛЕНИ , СРАМОТА ШЕПА ХОРА ЩЕ КОМАНДВАТ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА

13

Шаран БГ

преди 8 години

Правилно каза Емил Димитров малко преди да напусне този свят : " Тази България не е моята страна ! "

12

Анонимен

преди 8 години

Както на шремето Кемал Ататьрк е запошчдал конфискацич на фесошете(за неподюинение нашевдане), сега трчбша да се конфискушат и бурките!

11

Петър

преди 8 години

Когато пътувам в ислямизирани страни спазвам техните закони и не споря с никой - просто уважавам правото на всеки да изповядва религията си и законите си в дадената държава. На който не му харесват правилата тук е абсолютно свободен да напусне и да отиде там където се изповядва неговата вяра и да спазва чуждите закони. Всичко повече казано по темата е абсолютно ненужно. Няма място за агресия, за насаждане на каквото и да е. Света е интересен защото е различен, но правилата са за всички.

10

патриот

преди 8 години

Майко мила, докъде стигнахме!Не мога да повярвам, че това се случва в майка Б-я!

9

Анонимен

преди 8 години

баси тук и думата ч.а. лма се реже вечеа как да нарека чаршафа, който мюсюлманите си увиват на главатая да видим бурка или шапка дали е забранена, ако не, начи имаме дискриминация на религиозен и полов принцип

8

анонимен

преди 8 години

българия е светска държава който спазва законите остава който не желаеда напуска незабавно свят широк има място за всички

7

Анонимен

преди 8 години

интересно, интереснов доста училища в Сф има въведени униформи, и нито една от тях не включва *** или гевгир. Нека да видим как ще се развие случая в това затънтено селце.

6

Анонимен

преди 8 години

Училищата в България са изградени по светски модел- там няма място за религиозни демонстрации. Ако мюсюлманите не искат да се държат с тях различно от останалите и да бъдат дискриминирани, тогава не трябва да се цепят от колектива.

5

Гражданин

преди 8 години

Няма деца,няма възрастни - в България без разните му там шалвари и вурки! Да си ги носят в къщи колкото искат,но не и на обществени места в БЪЛГАРИЯ! Ако толкоВа много се чувстват други като етнос и народност и нямаТ българско съзнание - е къде са стравите от Близкия Изток и толкова други ,където се изповядва ислям и където могат да ходят съвсем забулени !Шалвари те и бурките НЕ СА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА НОСИЯ!

4

Веско

преди 8 години

Значи първо искат да се отделят от останалите хора, после ще плачат че ги дискриминират и обиждат.

3

Анонимен

преди 8 години

"Районният мюфтия Айдън Мохамед определи училищните правилници като дискриминационни и без да назовава имена или институции каза: "Правилата ги съзадава определена група хора. Тези хора трябва да се съобразят първо с реалността"."Тази "определена група хора" се нарича Държава, а районния мюфтия трябва да се съобразява с реалността- България е християнска държава, но на първо място е светска. В училищата няма кръстове и икони на Христос, така че мюсюлманите нямат право да си налагат религията.

2

сдасдасдас

преди 8 години

До къде я докарахме...Нямам думи.Само преди двадесет и няколко години това "дело" щеше бързо да приключи преди да е почнало....България е светска държава, на който не му харесва да си ходи в анадола, там може да си слага каквото си иска на сурата....

1

Анонимен

преди 8 години

Писна ми ви от религиозните ви глупости, средновековни ислямски диваци. Съдът трябва да отсъди в полза на директора и да задължи бащата да плати разходите по делото.