34

Влади

преди 8 години

Във Франция закриването на лицето е забранено със закон на всички публични места. Крайно време е това да стане в цяла България.Допълнително училищата не са място за разпространение на Религия и би трябвало всякакви очевидно религиозни символи (като бурката), да бъдат забранени в нерелигиозните училища, тъй като това не е място за религиозна пропаганда!

33

Shark

преди 8 години

Като иска забрадка, да вървят и тя и баща и и цялото и семейство в мюсюлманска страна. Абе кога ще имаме политици - патриоти, да докажат че на тези им се плаща отвън за да подкопават мира в страната.

32

Анонимен

преди 8 години

Моята религие като ме задължава да ходя с * навън, що не ме пускат в училище. Утре ще забранят и с автомати и гранати да ходим на даскало. Егати. Къде са свободите на хората. Ауах ми казва да си избера некоя незабрадена като ми се доебцъ, никой нема право да ми забрани да си права каквото си искам! В името на Ауъх мога да си трепа и хора! Вашето е дискриминация!

31

Поли

преди 8 години

България е светска и цивилизована страна и няма място за такива демонстрации. В къщи да си ходи как иска, но в училище абсурд.

30

Кина

преди 8 години

И Емине, и баща й и всички във въпросните подписки марш в която си щат държава, където е норма на поведение да ходят маскирани !!! Който им плаща сега, да им плати емиграцията ...

29

Анонимен

преди 8 години

бащата да дойде да му променя фейса на зомби-фейс!

28

221

преди 8 години

Чудно ми е в час по физическо , как ще тича с този чаршаф?И като те изпитват,как да са сигурни,че с.и ти ,а не сестра ти?

27

bluesky1

преди 8 години

Местното население е религиозно в същата степен, колкото са религиозни християните в България, а именно да се празнуват основни празници като Коледа и Великден, в случая Байрам на два пъти... В този смисъл проявите на силно изразена религиозност определено са резултат от влиянието на външни на държавата фактори...Самите "помаци" в огромната си част, над 99%, не биха толерирали и допуснали прояви на ислямизъм в общността си....и това трябва да е ясно на всички популисти и насъсквачи...

26

кольо

преди 8 години

Много бързо ги придвижвате тези дела за НАКЪРНЯВАНЕ на религиозни свободи?Ей българи ,осъзнайте се ,не живеем под волята на падишаха,или да?

25

Анонимен

преди 8 години

Адвокатите и съдиите ще бъдат купени с пари Турция , рамо ще удари и окупатора САЩ

24

тъп

преди 8 години

нали бугарите, не искахте християнско вероучение,в училищата, оти били светски, ха сега като нежелаете собствената си вяра, нека ви наложат чуждата, явно за 5 века не са ви увряли дебелите глави, днеска е едно училище, утре в цялата страна, ха да ви е честито

23

edin

преди 8 години

И още- правилникьт в училище е от десетилетия.Той не е променян и НЯМА нужда да се променя!!!

22

bluesky1

преди 8 години

Повечето от дотук коментиралите хвърлят на общо основание обвинения срещу т.н. мюсюлмани по повод този, а и други случаи. Това е неправилна и първосигнална реакция. Отговорността за определено поведение винаги е лична, не колективна. Родом съм от този край и поради тази причина знам, че сред местното население, не само няма краен, консервативен, радикален ислям, но и религиозността е много слаба. Вълкосел е 100% село с т.н. помашко население, така че и учители и директорът са помаци...

21

edin

преди 8 години

На това се вика ,,Храни куче, да те лае!Че и нагли,на всичкото .Я да беше в Сирия тоя мюфтия сигурно носа си нямаше да подава навьн!Безобразие!А властта да не се ослушва,а да действа!

20

Анонимен

преди 8 години

Ако този директор загуби , губи цяла България!!!

19

Анонимен

преди 8 години

искате ли не искате ще носят мюсюлманките забрадки това е трябва даго приемете вече!

18

Въпрос

преди 8 години

какво би станало, ако директора загуби? Някой задавал ли си е този въпрос? Смятам, че натискът е прекалено голям. Това е проба да се види реакцията на обществото. Като гледам недоволните сме тук, а би трябвало да сме на друго място. Ка ще защитят институциите държавата, след като изключването е било оспорено от Инспектората????

17

до 9

преди 8 години

сайта е помашко-турски ромски ислямски , но не и български

16

Стар набор

преди 8 години

1. Училището е СВЕТСКО и никакви религиозни символи нямат място там.Мюфтии, имами и попове да не се месят в училищните наредби - за това отговаря Министерството на Образованието.2. Да се въведат УЧЕНИЧЕСКИ УНИФОРМИ както беше преди 1989 и както е сега в много демократични страни - Испания, Швеция, Великобритания и др. 3. Да се прилагат Закони срещу неспазващите точки 1 и 2.

15

някой2

преди 8 години

На който не му изнасят нашите нрави и закони-Вън!Там малко по далеч на изток ще се чуства свободна девойката да носи я забрадка,я бурка.