204

Анонимен

преди 7 години

Не е честно билета да е 1.60 .и да се оправдават.че всичко се жертва за модерни и луксозни автобуси.като не това е Истината???Ние .като граждани нс България е време да си потърсим правата.Имаме пълно право да изразим нашия Протест.като не купуваме скъпи билети!Сега.натиска.който се упражнява от властта.ще произведе отрицателен ефект.не може никой насила да кара хората да купуват билети!Те имат Права!

203

Анонимен

преди 8 години

И ходим на лекар за един лев да Ви имам държавата

202

Карамански

преди 8 години

Как един билет ще е колкото 2 хляба ве еееееееееееееей Господа горе..? Как значи човекът няма пари да си купи ядене на месец, а Вие го и връзвате да си седи вкъщи.Каква е тази стимулация за нови работни места, да намалее безработицата, ами нали безработният трябва да обикаля да си търси работа? Е как при билет от 1.6 лъва?Това е предсрочни избори, Фандъкова, Борисов и сие заминават до ЕСЕН!!!

201

fred13

преди 8 години

"Скокът касае малко хора, смята шефката на транспортната комисия в СОС"Да да от техните хора почни никои не касае права е ...Фъндъкова да сравни цената на билетчето с учителската си заплата а не с кметската...Когато получаваш няколко хиляди лева месечна заплата билетчето може да е 1.60лв.. !фЪНДЪКОВА УТРЕ МОЖЕ ДА ТИ СЕ НАЛОЖИ ДА СИ ОТНОВО С УЧИТЕЛСКА ЗАПЛАТА ...!!!!

200

Един Българин

преди 8 години

Спрете през деня да търкаляте тези огромни автобуси с ремарке (напр. 82) с трима души вътре!!! Пуснете маломерен автобус. Спрете с малоумщината 3 трамвая през 1 мин и след това 30 мин няма трамвай!!! Ето така се прави, а не с 60% скок, но вие искате да крадете - повече нафта, резервни, части, поддръжка -> повече комисионни. Да ви изсъхнат крадливите ръце да ви изсъхнат!!!

199

Един Българин

преди 8 години

Данче, като застанах до контрольорите и направо ги питах защо проверяват мен, а си.га.ните пропускат знаеш ли какъв отговор получих? "Еми те са бедни многодетни семейства, а ти ще си платиш глобата ако си нередовен!" Е това ли е отношението на ГТ към редовните пътници - да си плащат глобата???!!! Дайте да наказваме редовните т.к. нередовните и без това ще са нередовни! До скоро ползвах ГТ дори и когато с кола ми е малко по-ниска цената - за да дишаме чист въздух, но вие ме отказахте.

198

Бибси

преди 8 години

На мен ми намирисва на пари,които трябва да платим ние,то не беха заеми,то не беше кражба от касата на еди-коя си партия,таааа трябва да се избият липсите!!!!

197

Кракоход

преди 8 години

Това мен не ме засяга! Ходя си пеш и хем килата боря, хем е безплатно, хем не умирам от задуха и смрад в АДСКИЯ ТРАНСПОРТ.

196

Анонимен

преди 8 години

Протести трябва да има, ПРОТЕСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

195

Анонимен

преди 8 години

Доходите на хората са замразени, а цената на билета Не!Не ви ли е срам!Как ще живеем?

194

АНОНИМО

преди 8 години

До ИвКакви карти бе, хората мизерстват бе!!!!!!!!!!!!

193

Анонимен

преди 8 години

Г-жо Фандъкова, чакаме оставката ви!ВЕДНАГА!!!!!!!!!!!!!

192

Анонимен

преди 8 години

Г-н Арнаудов, тази цена на билета не е по джоба на Българина!Ще има протести!

191

Някой си

преди 8 години

Да беше редовен,чист,бърз и т.н. адския транспорт ок.Ама той ***, трамвай,тролейбуси и автобуси мърляви, вечно претъпкани, вечер не ги чакай, интервала им е 20-30 мин....За какво конкретно искат 1.60? Да не ми пробутват само мантрите за картите! Кажете за какво? Интервалите ли ще намалите, адекватни автобуси на натоварването ли ще осигурите? Кажете какво? Или на *** ще плащаме билета-1 лев за нас и 0.60 ст. за тях?

190

селинджър

преди 8 години

Хей , анонимния след мен-ти къде видя модерна европейска столица в София!!!!!!!Ако отидеш на Ц, гара -уж са направили нещо , но подлеза си е тоалетна. В центъра сложиха евтините плочки и те взеха да се разбиват вече !Огледай спирките на метрото и ми посочи 3 , в които не капе като вали.Или се разходи по малките улици , ама внимавай да не стъпиш на нещо!Един мол Парадайз е по-нормален , ама докато стигнеш до там си се отровил от прах.Развесели ме с тая модерна столица!

189

Анонимен

преди 8 години

Сега като дупчите билет за 1.60 лв. не очаквайте и * да го правят като вас те не са луди.

188

Анонимен

преди 8 години

Бях БЕЗРАБОТЕН и гербаджиите тук ме питаха откъде имам Интернет !Ходих по интервюта за работа с градския транспорт ако няма прекачване иначе с колата ми излизаше по евтино въпреки ,че и за нея ми искат един куп задължителни плащания.

187

Анонимен

преди 8 години

м да, с покачването на цената на билетчето, цената на кака Дана Фидана падна много и вече няма да я харасат за Президентин! Лошо, много лошо Вожде, ще се наложи ти да оправяш нещата и теб да изираме за Президентин наесен

186

Анонимен

преди 8 години

м да, с нокачването на цената на билетчето, цената на кака Дана Фидана падна много и вече няма да я харасат за Президентин! Лошо, много лошо Вожде, ще се наложи ти да оправяш нещата и теб да изираме за Президентин наесен

185

Анонимен

преди 8 години

да им го надупча !!! А сега да се хванем за ..... Молива и да сметнем, моята 15 годишна таратайка харчи средно по 10л/100км. Да не влизаме в подробности и да приемем, че цената на 1 билетче и на 1 летър бензин е еднаква - то за 15 ст и в тоалетна няма да те пуснат. И така с моята таратайка за 1,60 аз ще измина 10км, а ако се кача на срамвай ще трябва да ги изхвърля след 10мин /1-2км/ ако се кача за 1 спирка . Е къде е логиката на Екологичният ви грАдски Транспорт с рециклирани автобуси ?!?