7

приложенец

преди 8 години

У нас един потребител плаща на сума ти народ заплати

6

Анонимен

преди 8 години

WhatsApp е много много по добър от Viberне знам защо българите използват предимно некачествения Viber , .

5

Анонимен

преди 8 години

ТАЗИ ПРОГРАМКА ВЪРШИ ЧУДЕСНА РАБОТА ЗА РАЗГОВОРИ. ИМАШ ЛИ НЕТ МОЖЕ ДА СИ ГОВОРИШ ПО ЦЯЛ ДЕН С ХОРА ОТ ЦЯЛ СВЯТ. НЯМА НИКАКВО ОГРАНИЧЕНИЕ КАТО ПРИ ТЕЛЕФОНИТЕ. ПРИ КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВШ С НАТРУПАНАТА СМЕТКА. КОЯТО СМЕТКА ЩЕ ТИ ИЗЛЕЗЕ ДОСТА СОЛЕНА.

4

Селянин

преди 8 години

Приложението е елементарно, да. Но сървърите за стримиинг на чатовете и видео разговорите, за съхранение на данните които по-късно се продават на полицията, са доста и доста сложни. Добре е че половината стаф са руснаци, а те са свикнали да издържат на много работа.

3

Анонимен

преди 8 години

57 сигурно е целия екип, което пак е много де :)keep it simple and stupid, тва е.Читав чат е злато. В момента ползвам изчадието Skype for business /ex.Lynk/

2

Flex

преди 8 години

До Анонимен 1С чат е много добре. Когато хората се знаят няма нужда от много обяснения, а чата ти дава възможност да си го погледнеш през няколко минути да не изтървеш нищо. Срещите са загуба на време - решава се нещо, но кой какво запомнил и как, като стане време за имплементацията вече нищо не е останало. Е, от време на време се налага среща, когато има противоречие в мненията или твърде генерални въпроси. Много огромни проекти сме дигали само по чат, говоря за програми с по 200+ екрана...

1

Анонимен

преди 8 години

Добре, бе, колко програмисти да наемат, та да правят тази програма за съобщения? 50 000 човека ли да работят по тази изключително проста програма? Какво прави WhatsApp? Сканира телефонът ти за други, които имат инсталирано същото приложение и след това си чатиш в реално време, пращаш снимки, емотикони, картинки. И това е. На времето ICQ правеше абсолютно същото. На мен, в интерес на истината ми е чудно, че за това приложение имат цели 57 програмисти.