9

Даниел

преди 8 години

Тези от фонда на най-близкото дърво и да се бесят. След като те нямат милост към страдащите, към тях също не трябва да се проявява такава. Когато няма читаво правосъдие, ще важи закона на Линч.

8

Еди

преди 8 години

Защо са подали запитване за оферта само в Тюбинген? В Германия има още много и добри онколкогични клиники- Манхайм, Хановер, Аугсбург, където са се лекували и други български деца. На коментара на Анонимко7 само ще кажа- да не ти идва до главата, че тогава душата си ще искаш да продадеш за една такава "безсмислена" операция на детето ти.

7

Анонимен

преди 8 години

Сутринта по Нова ТВ, няколко пъти казаха, че операция трябва да се направи, но не е спешна, и майката го каза, може би за това се бавят.Дано всичко се оправи!

6

Анонимен

преди 8 години

За какво е тази агенция ако не е държавата която дава парите? И как знаят колко пари да събират ако няма оферта от болница? Лъжат бюрократите и са станали толкова студенокръвни и безчовечни. За деца става въпрос, за дечица!Ас немските болници трябва внимателно, защото те за пари и смъртник не връщат. Не са малко случаите в България отказват , в Германия правят безсмислена операция, а роднините остават напълно потънали в дългове...

5

Анонимен

преди 8 години

скапаняци мръсни , ще оставят една невинна душица на произвола , тези хрантутници в тази агенция за какво вземат пари , затвор за такива безхаберници

4

Срам

преди 8 години

Не ги ли е срам тия нещастници бе? Да я закрият тая скапана агенция на мига, директора да влезне в затвора за 10 години.

3

Анонимен

преди 8 години

Да беше някъде другаде, да заведат дело срещу бюрокрацията и принципала й без да чакат. Защото часовникът тик-така. Но за съжаление, такива са навицити и традициите по тия географски ширини. Да се пробват при омбудсмана, пък може и да се разбълбука блатото

2

Анонимен

преди 8 години

Дано се оправи детето и да ими сили да издържи , а тези от които зависи това няматли сърца и деца

1

Анонимен

преди 8 години

Директорът на фонда така ли щеше да офлянква, ако ставаше дума за дете на негов роднина, а!?Т.ъпанарска работа в т.ъпанарска държава!Дано се оправи детенцето! Дано!