20

отвратително

преди 8 години

От прочетеното разбрах че Регине Шуберт, директор на Фондация "Фридрих Еберт, подкрепя войните и Даеш който създават "бежанци".

19

Анонимен

преди 8 години

Пламна гората.Сега мигрантите са голямата далавера и такива като Перата и ред незнайни хайдутипревръщат пишман мигрантите в злато.По пътя на легендарния герой на Странджа Прмяната от отряда на Тодор Грудов ще застанат стотици последователи.

18

Анонимен

преди 8 години

Вижте и оченцата на тази антибългарака и веднага ще се сетите от кой етнос е.

17

Анонимен

преди 8 години

Всички подобни фондации начело с БХК трябва и ще бъдат забранени със закон в България, много скоро, вервайте ми.

16

Анонимен

преди 8 години

"България е бедна на природни ресурси" - така пише в сайта на фондацията. Да, да, бедни сме, нямаме златни и медни залежи, няма редки метали, бедни сме, но не и на природни ресурси! само от златото, което го изнася чужда фирма, колко много губим!

15

Създаваме

преди 8 години

"Българо БЪЛГАРСКИ КОМИТЕТ" и ще съдим "българакият хелзински комитет" за НЕСПАЗВАНЕ ПРАВАТА НА Българските граждани.Да видят от къде ще им изгрява слънцето!

14

Милее за мигранти

преди 8 години

От къде се пръкна това чудо че и съвети раздава.Млък! Ако толкова милее за нахлуващите *** да и ги изпратим. Като за начало всички тези зад нея на снимката.Много ще им се зарадва а те ОЩЕ ОЩЕ повече.За добре дошли да им поизмие крачката.После да ги почерпи със шербет че много обичат. Само ще кажем "да са ви честити госпожо"

13

коя е Тя че и смята

преди 8 години

"Политиците бяха изненадани от този масивен поток от бежанци. Това, което направи Меркел, беше хуманитарен жест. Те не бяха поканени, те бяха там и стояха на границата. Горда съм, че точно в този момент Германия отвори границата и не предизвика хуманитарна криза", смята тя."Изненадани ли? Ами като не мислят със главите си.Как да не са били поканени" Какво е "добре дошли"Не се гордйте госпсжо срамувайте се!Вие г-жо Шуберт и Меркел направихте хуманитарната катастрофа!

12

ДОЛНЮ

преди 8 години

ПЪРВО НЯКАКВА *** ОТ НЕЗНАМ КЪДЕ СИ НЕ Е НИКАКВА ДА КАЗВА МАЛКО ИЛИ МНОГО СА НАХЛУЛИ В СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА....ВТОРО...ИМА ГРАНИЦИ...ТЕ СА ЗА ДА СЕ ПАЗИ ДЪРЖАВАТА...ТРЕТО ПИСНА МИ ОТ ФОНДАЦИЙЙ,,,,АСОЦИАЦИЙЙ,,,И ВСЯКАКВИ СОРОСКИ ИЗМИСЛИЦИ КОИТО ОЛАЩАТ НА РАЗНИ ДА ДРЪНКАТ ГЛУПОСТИ И ДА СЕ МОТАТ ПО СИМПОЗИУМИ И КОНГРЕСИ..С ПО 20000Е ЗАПЛАТКА И БЕЗПЛАТНИ РАЗХОДИ...;

11

Анонимен

преди 8 години

Аре и тая шматка у лево, или се усеща обидена че не са обърнали внимание камиларите на някой площад в Гейропата.

10

Анонимен

преди 8 години

малко но пък качествени , лекари, адвокати , програмисти...

9

Случаен

преди 8 години

Само 20 000 бежанци, ами малко са, а колко мизерстващи болни , стари хора с минимум доход преживяват. Някой мисли ли за тях, за тях пари няма! Само 2,6 процента увеличение на пенсиите. Е, като измрат бедните и гладни българи! Ще си внесете млади, здрави, силни мигранти (защото такива са повечето ) за разплод. Ще ги храните и толерирате. Ще си имате една млада мюсюлманска България. Ех, какъв живот тогава! А тези , ,,Българийо, за тебе те умряха" сещате се нали ,се жертваха напразно!

8

Анонимен

преди 8 години

Всички такива фондации трябва да се забранят, а всичките им сътрудници, приближени и фенове да влязат в затворите при любимите си малцинства. Не дами обикалят от телевизия на телевизия да пръскат акъл, дето го нямат. Добре че никой не вярва вече на толерастията, дето бълват медиите ни.

7

Анонимен

преди 8 години

Как няма да е малък, като в този брой влизат само легално влезлите през КПП и заловените нелегално. Другите, дето Динковците не ги ловят, никъде не фигурират.

6

Иван

преди 8 години

Бо*к мръсен!

5

апокалипсис

преди 8 години

По 300-400 НА ДЕН влизат в разградения двор...ФАКТ !!!

4

Анонимен

преди 8 години

"Трябва да се съобщат цифри".... Пфф, кви цифри те гонят! То е ясно , че тук е разграден двор и всеки си преминава незабелязано . Не можете да хванете точната цифра щото сте некадърници!Днес видях двама мургавели с раничките о/о Разград вървяха в посока Румъния по пътя .... Знаете ли го това ?? Ами не - защото пак ще повторя , тук е разграден двор!

3

Анонимен

преди 8 години

Този сайт станал като рекламна брошура на тази телевизия. Слабо,много слабо.

2

Само 20 000!

преди 8 години

20 000 са много, добре, че не остават.

1

гошо

преди 8 години

<<Горда съм, че точно в този момент Германия отвори границата и не предизвика хуманитарна криза", смята тя.>>Ами след като е горда, значи хуманитарна криза няма, нещата са наред и да спим спокойно. Тази що ще по ТВ тогава, не разбрах какъв и е проблема?