39

Анонимен

преди 8 години

Тази позиция е наднационална, както еврокомисарите са наднационални и нямат ниаква връзка с родните си страни, освен, че говорят езика им... Така че дали ще е българин шефът на ООН за България е все тая. Ние изчезваме

38

до 70

преди 8 години

Просто статистика120 лв при соца - при 6 ст. билет за трамвай 12 000 ст/6ст=2000 билета. 2 000 х 1 лв днес = 2000 лв. пенсия днес.

37

Шаран БГ

преди 8 години

"Спокойно моряци! Корабът потъва - вода има за всички!" Понеже и там играят много пари и точно определени интереси - ще си изберат най-послушния и най-безличния! За да могат САЩ и НАТО безпроблемно да бомбардират когато, когото и както си искат! Не че И.Бокова няма да се "справи".Там е най-принизено изискването за СЪВЕСТ! Защо да не успее. ?? И едва тогава, може би, моето селище ще има пречиствателна станция, пенсията ми ще стигне цели 300 лева, децата ми ще ще се завърнат в РБ ...Блянове....

36

Анонимен

преди 8 години

Целото ООн-е в Белене!

35

Анонимен

преди 8 години

ООН, събуди се! Това изчадие, чиито престъпно семейство е донесло мъка и мизерия на цяла България, трябва да бъде изхвърлена на ***. Ако този комунистически сатрап на снимката вземе какъвто и да било пост в ООН, това значи че за света наистина няма никаква надежда.Ще се пържи в ада заедно с Боковите мезета, тази мъ-р-ша! АМИН!

34

Анонимен

преди 8 години

"Ирина Бокова не отговори на въпроса какво би направила за гарантиране на териториалната цялост на Украйна."-руски агент би защитила Путин естествено за зверствата му в чужди държави

33

Анонимен

преди 8 години

Тази няма шанс.Разследват я журналисти, защото е правила измами в ООН.Нека се изложи за пореден път.

32

партизански срам

преди 8 години

Европейците жестоко ще съжаляват че събориха берлинската стена по време на руската перестройка. Западна Европа се напълни с партизани,руски шпиони и лобисти,руски терористи и руски ***....като Бокова.Тези които стреляха да не прескочиш оградата на советския концлагер първи избягаха с куфарчета пари от социалистическия труд на нашите родители.Щом стигнаха до трона на ООН тежко на този свят!

31

Болди

преди 8 години

Ирина Бокова -отроче от комунистически бандити и касапи, участници в Народния Съд, избил елита на Царство България! Брат и Филип -гад, един от основните играчи на "прехода", а племенника и Георги-знаен престъпник!ООН - Туморна за Западната цивилизация организация, авангарда на световния джихад, отдавна водена за носа от OIC (Organization of the Islamic Conference) - спонсорирана и изпълняваща поръчки от Мюсюлмански Братя (с членове Морси и Ердоган)!БРАТЯ, НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДА ИЗРИНЕ ***?

30

Анонимен

преди 8 години

Когато бежанец си намери работа....................!!Ххахахахахахахахахахахахааааааа!!Тези виждали ли са бежанец да работи!!Докато има дюшек с пух,папу,пари от социална система,помощи разни и т.н благинки на развития свят.работа да си търсят,че да я намерят-НЕ ЧАКАЙ!!!А,и кой и какъв работодател ще вземе на работа или ще си повери имущество на един козар от Сирия,Афганистан,Ирак,Нигерия ..........!!Че,те ако бяха учени щяха да са царе по заплати и социално положение в собствените си държави!!!

29

висарионович

преди 8 години

Няма бежанец - няма проблем

28

брейй

преди 8 години

какво изречение: <<Според мен фактът, че имаме този открит диалог показва промяната в Обединените nации от гледна точка на това как работи Съветът за сигурност и процесът по избиране на Съвета за сигурност. За мен това е нещо много положително.>>Едно време по тоталитаризма говореха за "делата в светлината на решенията...", а сега как го е уйдурдисала. Пу да му нии уруки...

27

Гешев

преди 8 години

"Бежанец, който си намери работа не е бежанец!"Айде де!!!! Или сте западняци ***.оти или печелите от тази по.мия исля.мистите!група кан Телериг

26

Георги

преди 8 години

До Одисеус,Времето на борсата се мери с милисекунди, ден два е огромен срок. Освен това в конкретния случай говорим за период от повече от месец. Гледах онлайн търговията по време на цунамито в Япония. Разбрахме, че нещо неочаквано става няколко минути преди всякакви публикации в България. И графиките бяха различни. Ъъъ,кога съм казвал че атаката е подготвена за няколко дни?

25

Анонимен

преди 8 години

А кога Бахрейн, Катар, Кувейт, Дубай, Саудитска Арабия.... ще започнат да прибират интелектуалната си комшийска мощ? Или поне да поканят украинци бягащи от войната, да им построят църкви, да заредят магазините с водка и свинско, да им дадат по 1000 долара помощи, ведомствени жилища.... Хайде стига с тая толерастия. Само големите компании печелят от тези с билет за среща с господа си. Това колониално май'мунизирано блато дето се превърна Европа скоро ще ви струва главите. Атентат всеки месец.Амин

24

Анонимен

преди 8 години

Щом и оная псевдо начетена свинкя хамсиев, се размърда с темпото на ленивец, означава че имат команди отгоре. Когато един от мешерето обяви по националната телевизия, че Киро царицата, перял парите от наркотици на държавата и никой няма да му направи нещо, тоя лоест поставен тип мълчеше, като бит симпатизант на дъгата.

23

Анонимен

преди 8 години

Българите дори и да си намерят работа на запад, за западняците пак си остават нежелани балкански субекти, скакалци нашественици които са дошли да вземат работните места на местните.

22

Анонимен

преди 8 години

Защо по времето на диктатотите Каддафи и Саддам не търсеха работа а сега търсят работа в Европа?

21

Анонимен

преди 8 години

"Когато бежанец се върне в собствената си държава и си намери работа, тогава не е бежанец."Няма работа там в техните страни - мизерията там е както в евроатлантическа Бъглария. Затова и бежанците бягат от България, искат в Германия и Австрия. Но затов пък в страните им има демокрация - и в Ирак, и в Либия братята америкамци им донесоха демокрация както при нас донесоха демокрация и сега имаме свобода и банани, и те си имат свобода.

20

Как така?

преди 8 години

Когато бежанец си намери работа, вече не е бежанец!А какъв е? Българин ли?