24

sostin

преди 8 години

А трябва да можеш *** , ти си собственика, ти носиш одговорност за всичко което се случва в бардака ти. Тия приказчици сладки дет ги разтега сутринта у блоковете моо ги разпрааш на баба си. Много ми е интересно що ъ въпросната тоялетна плота от гранит или мрамор имаше покритие от стъкло ??? А да се не прайме на паднали от луната ,че малко ми дотегате с арогантността си *** долни.

23

Анонимен

преди 8 години

Коцето е такъв смъркач на кока, че който не го е виждал той се учудва. Лошото е, че сега дискотеката му ще стане по-известна и по-печеливша. Всеки пубер ще иска да иде на мястото, където тарашат ченгетата. Нали все пак в днешно време са харесват лошите момчета и момичета.

22

eve1

преди 8 години

Мутра ,като тази от снимката,разпространяваща чалга и наркотици,ето това ни доведе до дъното,като нация.Тикнете го за дълги години в затвора този селски тарикат!

21

ДС

преди 8 години

Света вода ненапита. ЗАТВОР и дискотеката да стане държавна.

20

гоше

преди 8 години

То като гледам отдалече личи че Константин яко се пудри.

19

Анонимен

преди 8 години

В Студентски град всички дискотеки трябва да бъдат натръшкани.Днес Плаза утре всички останали.Не може под носа на властта хем да се вършат безобразия,хем да се демонстрира непукизъм.Никакви лични нападки.Само принципи и висок морал могат да променят средата.Но имали желаещи или си харесваме ***-мрачна и миризлива.

18

Анонимен

преди 8 години

Защо в България някой мошеник като го хванат, започва да се оправдава, че това е кампания срещу него? Просто полицията си свърши работата, която рядко върши. Коцката от много време е за затвора и полицията трябва да се самосезира..........в дранголника!

17

Анонимен

преди 8 години

Специалната стая вижте какви стъклени повърхности има за по удобно шмъркане на магистрали

16

БГ

преди 8 години

Е айде сега....немили недраги....

15

Анонимен

преди 8 години

Kоцка,ще коцкам,не се прави на луд...не знаел,залагал си главата,алоууууууууу,ние да не сме ***,като феновете ти.

14

мирелчето

преди 8 години

Не ми пипайте Коцето, да не ви пипна аз!!!

13

Анонимен

преди 8 години

Когато на Волен Сидеров се роди малкия, той стана особено чувствителен към наркотиците, стресна се от перспективата след няколко години малкия Волен да се дрогира и нададе публичен вой заедно с Чуколин. Обявиха ги за хулигани и престъпници! Сега властта свършила голем праз.

12

pakaz

преди 8 години

Коце моце ... На бълъци ли ни правиш или....?На всички ни е ясно че ако няма наркотици в чалготеката никой няма да влезе .По точно онези големците дето правят големите сметки.Пределно ясно е че с сметки от студенти ще фалираш за 5 месеца.Просто бъди мъж и си прознай :)

11

Анонимен

преди 8 години

чалга и селски мутри няма да се изнаенадам ако утре не открият и вип зала за *** в същия клуб. а коя да не се прави на невинен той е поставеното лице той води богатите друсалки

10

Анонимен

преди 8 години

ДА ГО ОСЪДЯТ ДА РАБОТИ ЗА ДЪРЖАВАТА ЗА ДА ИЗПЛАТИ МОРАЛНИТЕ ЩЕТИ НАНЕСЪЛ НА ОБЩЕСТВОТО.

9

Анонимен

преди 8 години

Този човек трябва да бъде осъден защото той разрушава цяло поколение хора, като проповядва аморалност и разруха. България губи милиарди от това, че младите вместо да се занимават със смислени неща се подглъгват по такива примитивни и вредни дела.

8

Анонимен

преди 8 години

Много изненадан тоя Кон, но сигурно и той участва в схемата с разпространението и се прави на девствена мадама

7

Анонимен

преди 8 години

Този е собственик на това заведение колкото и аз.Подставено лице ,което изговори такива неща ,че беше цяло чудо ,че не му поникнаха ангелски крилца и не отлетя.Ами като не знае какво се внася в заведението и твърди ,че не може да го контролира защо се кълне ,че нямало наркотици. А иначе и той ,и ние ,а и полицията много добре знае ,че има и то в изобилие

6

Анонимен

преди 8 години

НАЙ-НАКРАЯ ЕДИН ЧАЛГАДЖИЯ БЕ ШАМАРОСАН. БРАВО! ДОБРО НАЧАЛО! ПРОСТОТИЯТА СЕ ЛЕКУВА С ДЪРВО!

5

Анонимен

преди 8 години

от една страна твърди, че след акция интересът към заведението се увеличава, от друга се оплаква ... какво иска тоя