64

колежка на тъста ти!

преди 8 години

с тая хитра муцуна Коце моля теееее! как не може да гарантираш, какво се внася, стига фишеци, това се забелязва не се оправдавай, участваш в схеми, откъде са ти мангизите за лиглата жена ти? от фолка ли . не вярвам ! не се прави на луд ако си в Англия досега да си в пандиза, благодари се че си в корумпирана система на БГ! това те спасява!

63

Анонимен

преди 8 години

АМИ 1000 ПО 200 ЛЕВА !!!КАК СА ПРАВИ НА ЛУД ТОЯ НАРКОМАН !ОХРАНАТА МУ БИЛА МНОГО СИЛНА ИДВАМ ДА Е ВИДА !

62

Анонимус

преди 8 години

Коце Брат .Да си говорим сериозн.Изпееш 2 песни ,веднага в *** 1 линия кока 100 грама уиски на екс и цигара .След което изпееш още 2 песни и процедурата се повтаря.Все едно не те знаем!

61

анонимна.

преди 8 години

Младеж, не се прави на ощипана мома.Такива като теб винаги минават между капките.Каквото си дробил ще си го сърбаш защото хората нямат деца за отрова. И ти имаш деца- сигурно няма да си доволен като пораснат и те да вкусят от това, което даваш на чуждите.Ако го правеш бъди проклет.

60

Анонимен

преди 8 години

Открива топлата вода хаха. Тази стаичка е от години, а не от вчера или днес.

59

Горан

преди 8 години

То е ясно, че като имаш дискотека в студентски град, в нея се вършат точно тия неща! Няма какво да се правиш на луд сега! Знаеш, знаел си и още как!

58

Кремиков

преди 8 години

долен чалгар, я си виж наркоманската изтекла мутра. Всички такива упадъчни заведения да ги сринат и да построят фабрики и тухларни, където да работиш ти и останалите подобни мамуни по 14ч. всеки ден!

57

Timo Maas

преди 8 години

Най много наркотици и друсани съм виждал в Ялта клуб. Там се продава директно в тоалетната. Като цената на екстрата спада с преближаването на края, на партито. От това си правя извода, че няма нужда да ходиш до студентски град за екстри. Просто стигаш до жълтите павета срещу СУ и си циклиш цяла нощ скърцайки с зъби!Приятно парти!

56

Анонимен

преди 8 години

разчуствах се,като от турски сериал

55

123456

преди 8 години

нЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ, ЧЕ НЯМА НАРЕДБА, С КОЯТО ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ ВСИЧКИ ЧАЛГОТЕКИ В СТУДЕНСКИ ГРАД И ДА ОСТАНАТ САМО КАФЕТА И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ. ОБАЧЕ ИМА ХОРА, КОИТО ОТ ТОВА ПЕЧЕЛЯТ И УБИВАТ МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ СЪВСЕМ УМИШЛЕНО. ЗАЩО В ЗАВЕДЕНИЯ, В КОИТО СА НАМЕРЕНИ НАРКОТИЦИ НЕ СА ЗАТВОРЕНИ ВЕДНАГА?А КОЦЕТА ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАНА ГОСПОЖИЦА, ЗАЩОТО Е ВЪТРЕ В НЕЩАТА И САМИЯ ТОЙ УПОТРЕБЯВА./ТОВА Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА И НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА РАЗИРА/

54

Анонимен

преди 8 години

Koce boce,prodavai diskoto i kupi zemya da kopaesh,no da ne sadish mak ili gandja,sadi kartofi,ti si sledvashtiyat kartofen bos-obut.Palyak

53

цирк

преди 8 години

Щото властта се страхува от студентите, за това слушайте другарка ви кунева да ви уреди нас студенско заемче и после мижава канцеларска работа в бизнес парка да си изпалатите заемчетата към наште *** банки па и столичани мож е да 0станите , и да слушате чобанина на републиката .

52

Анонимен

преди 8 години

Кой се вълнува от тея ***,от тея турбо селяци?Кенефната "музика"-чалгата,отдавна умря и никой не го брига ни за Куцето,ни за мишите дупки Плаца,триесе+три и т.н.

51

чалгата убива

преди 8 години

На снимката е лицето на чалгата,лицето на упадъка.

50

Анонимен

преди 8 години

И тези смъркащите,утре ще си купят дипломи и ще станат лекари.Те ще ви "лекуват",хора,и никой нищо няма да може да им каже защото имат "вишу".Защо държавата допусна на място,където трябва да учи,да има толкова много чалготеки и всичко за което се сещаме покрай тях.Да се премахнат учебните заведения от това гнездо на порока и да се разхвърлят на отдалечени места без достъп до подобни изкушения и който иска да учи-да отива там.Който иска да се забавлява е свободен да го прави навсякъде другаде.

49

Насмръкников

преди 8 години

И аз съм си направил едно антренце за релаксация. Плота е стъклен(да се не пилее коката).Навил съм 100 $ банкноти за гостите (да смъркат през нос). Сложил съм и огледала, та като смръкнем и се погледнем да се запознаем.Най-обичам да се уединя и да чакам "Слънцето" да ми се обади и ми каже колко ме обичка.После от кеф смръкна. Обаче тя се обажда през час и смръкването ми идва в повече(на един журналист му изгоря светкавицата, като ми снима очите).Ама да знаете какъв 4 к клип ще правя.С Пионер

48

Анонимен

преди 8 години

Коце,не се прави на "ни лук ял,ни лук мирисал".Много добре знаеш какво става в заведението ти,но пустата алчност за печалба те кара да си затваряш очите.Обществена тайна е,че в чалготеките се предлага и употребява дрога от години.Също така се знае,че властта е нясно с това положение,само не се знае защо не взема адекватни мерки,пред вид заплахата за здравето и живота на децата ни.

47

ст. стачка

преди 8 години

От цялата работа излезе че студентски град е мутренски град , и единственото излишно са самитестуденти който по добре да учат в чужбина , и мутренския град да си стане мутренско гетто с кмет ха познайте коя мутра с подкрепата на разните му студентски организации или изпърдяни профсъюзи финансиряни от еврофондове , всяка прилика с черноморието е основателна..........

46

Анонимен

преди 8 години

ako той наистина е собственик е абсурд да не знае че нещо не е наред с химийката!!а ако не знае зна4и не е за тази работа!

45

Край

преди 8 години

Самата дискотека е собственост на Студентски столове и общежития ЕАД присвоена е от частна фирма която плаща делото в съда да се влачи вече 5г. през това време дискотеката си работи накрая все пак собствеността ще се присъди на държавното дружество обаче Коцето ще си е работил - 7-10г. без да плаща наем.