10

Анонимен

преди 8 години

Късно за какво - за изневеряващ мъж, който в един прекрасен момент за разбираш, че е по-щастлив с друга жена а ти си мисли че си "щастливо омъжена";късно за какво - да се прибираш до вечно мрънкаща и недоволна жена Повярвайте - по-добре сам,отколкото зле придружен/а

9

хо-хо

преди 8 години

Малко преувеличена статийка, но пък не е лошо понякога човек да си поостане самичък, просто ей така...

8

НЕ ЗНАМ

преди 8 години

КАКВО ДРУГО ИМ ОСТАВА ,ОСВЕН ДА ТВЪРДЯТ,ЧЕ СА ЩАСТЛИВИ.ЛОШОТО Е,ЧЕ КОГАТО ОСЪЗНАЯТ ГРЕШКАТА СИ,ЩЕ Е ТВЪРДЕ МНОГО КЪСНО.

7

Вот дю Фак

преди 8 години

Заблуда е това , много си щастлив като жулиш рикий до 3 през ноща ,но после си отиваш с вас и се замисляш ,че някои се прибират и ги чака жената , сутринта ги събуди писукането на дете , а теб като най много да те оближе кучето (дето не се знае къде се е близало преди това)

6

Анонимен

преди 8 години

ей тази с червеното дали ще се навие да ме разтовари

5

Каква изненада

преди 8 години

Поредната промивка на мозъци, демек "стойте си сами", а няма по- хубаво нещо на този свят от семейството и един малчуган да търчи около вас и да ви ядосва :) Не правете деца, ала след вас нищо не остава, само циганорите идващи на пълчища от Азия. А нима това не искат онези изедници у Фашкинтон?

4

до Брегор

преди 8 години

Разкарай се от тука бе ненормалник!

3

Митака

преди 8 години

Не е по темата но да се оплача. Днеска в метрото българска се целуваше с не**ър, после видях българка ходеше с китаец, после видях българка да ходи и с брадат арабин, и то хубавички момичета бяха и си казах WTF, луди ли са българките????????

2

Анонимен

преди 8 години

Бате Минко може да изнесе лекция по темата

1

Либертоносец от НПО

преди 8 години

Ако семейства живеят в мир и хармония по 10-15 човека в една къща от 3-4 поколения това не е от полза за модерната корпокрация!Примерно в Северозападна Европа се смята за добре семейство от 15 души да живеят с поне 12 жилища за да могат да има поне 12 пъти повече електромери,водомери,топломери ,автомобили,вибратори и т.н. този подход се смята ,че води до растеж за икономиката - картелите и монополите!