Снимка: outnow.ch

Въпреки че много хора избират да бъдат на всяка цена в любовна връзка, други се възползват от предимствата на това да бъдат сингъл. Всеки познава поне по един такъв човек. Той най-често е минал 30-те си години и няма партньор до себе си.

Да бъдеш сам, не означава непременно, че си самотен, че ти липсват любовни страсти, емоции. Защо някои хора избират да нямат половинка? Вижте в следващите редове.ю

Чувстват се по-щастливи

Не всеки иска да има сериозна връзка, а в действителност някои хора се чувстват по-комфортно, когато нямат такава. Сериозната връзка или бракът невинаги са предпоставка за щастие. Знаем, че за да открием любовта и да бъдем истински щастливи, трябва да намерим щастието най-напред в себе си.

Само тогава ще успеем да създадем пълноценна връзка. Тези, които са щастливи без половинка до себе си, могат и често създават здрави взаимоотношения, но на по-късен етап. Често тяхното мото е „По-добре сам, отколкото зле придружен.“

Искат да работят върху себе си

Всеки има своите приоритети в живота. Тези, които избират да са сами, без сериозен партньор, често посвещават времето, с което разполагат, на личностното си развитие, на това да градят успешна кариера, да пътуват, отдават се на спорт, хоби.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase