97

Shopp

преди 8 години

До ЩирлицЕто, сега виждаш защо ползвам този забележителен правопис, лапоть вонючая. За да избегна цензурата, доколкото е възможно.

96

Shop

преди 8 години

До АнонименЗа разлика от теб, аз съм юрист и добре запознат със закона. Така, че преди да тролиш, си опичай акъла!------------------------ Ти си обикновен путински ***, така че мога да те троля, колкото си искам.

95

Анонимен

преди 8 години

До Shopp 118Значи плашиш със смырт? Запознай се с НК на РБ колко дават да такава документирана заплаха! Е, за теб може даже да е добре - ще те обслужват ката нощ, а ти си по тази част (от твои писания!)

94

Анонимен

преди 8 години

Ами американски бази я, вие кви искате ? А ?

93

Анонимен

преди 8 години

По добре американски от колкото руски, руските са в сирия сега преди бяха в куба, след руснака трева не расте

92

Анонимен

преди 8 години

Путинчетата са се уплашили от 35 американци! Край окупация, филми...

91

Анонимен

преди 8 години

По доло един от дежурните хибриди на руснаците писал че русия доставила на братски иран с300...напишете в ютубата s300 failure и гледайте сеир, много се смях как руснаците псуваха от страх да не им падне над главите този с300 а и китайците са качили с300 издънка на китайската армия, много е смешно а смеха е здраве е казал народа :-)

90

Нато към РФ

преди 8 години

Прямую конфронтацию с НАТО, противостояние Альянса и России продлиться не более 10-20 дней, а капитуляцию со стороны РФ подписывать будет просто некому...Годовой военный бюджет $80 миллиардов РФ против $800 миллиардов НАТО. Винтовка против лазера. Даже если Путин осмелится на ядерный удар (я считаю, он осмелится), и даже если половина советских ракет взлетят, США прекрасно защищены ПРО. Единственный риск, подводная лодка рядом с границами, и то мы считаем, что мы успеем перехватить

89

Анонимен

преди 8 години

В един друг сайт имаше снимка. М1 до Т 72. Срам ме хвана.........Жалка картинка....

88

Шефа

преди 8 години

Наперил се Борисов , изпъчил гърди и се хвали , хвали .....А на практика е един пъзльо , който не смее да каже и дума срещу турските обиди на сбирката на Местан!Срамота е Борисов - стига си се правил на мъж , я удари по масата и .........си подай оставката!

87

Правилното

преди 8 години

Е: ще покажем на окупаторите, какви ги можем.

86

rom . balgarin

преди 8 години

ama toi seriozno li shte pokaze nai dobroto - lelele ot 25 godini 4akame tozi moment ........

85

Че

преди 8 години

Че това нашето армия ли е или се Сектор Б на стадиона?Че това ЮС партньорите партньори ли са, или поредните окупатори?

84

Анонимен

преди 8 години

"Ще покажем на US-партньорите най-доброто от армията ни!"---Недей, бе, Тиквун - нали и Руснаците ни гледат, бе!Такъв смях ще му ударят като им покажеш "най-доброто от армията ни".А, пък като те видят и теб, съвсем ще ги заболи корем.

83

Анонимен

преди 8 години

че те американците с тези ниски критерии каквото ида им покажете ще ги смае.американците могат само да си играят на войници

82

Цялата армия

преди 8 години

Ехааааа най доброто от армията, ама наистина ли, ама цялата армия - двата войника и ТАНКЪТ. Накраякрая се оказа че танк няма да има - танкиста се разболял - гъбички.

81

naco

преди 8 години

Как ще го покажем,след като все още сме ДАЛЕЧ от АНГЛИЙСКИЯТ??? Как и с какво ще ОБЩУВАМЕ???

80

Анонимен

преди 8 години

Представителят на иранското външно министерство: Русия е предоставила Иран с първия C-300

79

Баси Държавата

преди 8 години

Тия тупани от Днес.Бг постоянно ми трият коментарите!За днес три!За тази статия,за президента написах че е женчо и ходи на козметик,а за тази за Меркел,че обича да яде черни вурстове..........и това ако не е цензура

78

Анонимен

преди 8 години

Специялен поздрав за най доброто от армията с песента на Тони Стораро Най добрия