125

Анонимен

преди 8 години

Смятах да започна да пътувам с метрото, вместо с автобомил, но с тези цени на билетите се отказвам!!! Да си прошкат фандъката!

124

Abraham LincolnА

преди 8 години

До ЗатворкоКато ти е малка заплатата, отиди и ти в Хамбург (или където намериш работа) и пробвай, как се плаща тамошните данъци и цени с тяхните заплати. Ще се изненадаш, че никак не е лесно и, че май в БГ се живее по-добре, но ние знаем само да се самосъжаляваме и да ревем, за разлика от гражданите на другите страни

123

Abraham Lincoln

преди 8 години

До АнонименИстината е друга! И до сега имаше гратисчии както и редовни граждани, цената на билета няма да промени това. Завишения контрол, както и правилна организация на пътникопотока ще помогне в това отношение. Колкото за цената - няма как да имаме добър и модерен транспорт без да има съответстваща цена на билета. Само за сведение на любопитните 1,6 е цената на билетчето за автобуса и в Лондон (но в паунди). Тя зависи и от часовата група и от дистанцията, но това е средната цена

122

Анонимен

преди 8 години

Истината е една: досега редовно пътувах с градския транспорт когато ми е необходимо и чинно си дупчех билетчето. Правеше ми впечатление, че и другите го правят и гратисчииите са пренебрежимо малко спрямо общата маса пътуващи...Сега заявявам съвсем ясно, че билетче повече няма да дупча. Ще гледам да избягвам доколкото мога градския транспорт и ще вървя пеща, а когато това е невъзможно порсто ще бъда гратисчия. Това е моят протест срещу наглостта на управляващата шайка пладнешки обирджии

121

123

преди 8 години

А повишението на цената води ли до повишаване качеството на услугата (чистота, климатизация, спазване на разписание и не на последно място поведение на шофьорите)? Към момента чистотата в градски транспорт е имагинерна. Въпреки наличието на климатици в някои автобус, те не се използват независимо от температурата. Предполагам обяснението е разход на гориво, респективно източването му в последствие.Разписанието също е относително. За толерантност от шофьорите няма нужда да се говори - няма.

120

asf

преди 8 години

Кучетата си лаят - керванът си върви!

119

фен

преди 8 години

Евала за статията, всичко до последната дума е чистата и простичка истина!!! Евала на автора!

118

ВВК

преди 8 години

До OMG_LuckerЗа съжаление и цените на талоните вдигат от 8 на 12 лв. Аз пътувам до работа с карта за една линия и ако ми се наложи да отида на друго място, си взимам билети. Сега ще ме принудят или да си купя карта за всички линии или да плащам по-скъпите билети и талони. Откъдето и да го погледна съм прецакана.

117

OMG_Lucker

преди 8 години

Това с месечните карти са глупости. Всеки ден ходя на работа с тролея, но ако направим аритметика, ще видим че няма смисъл да си купувам месечна карта, също толкова изгодно ми е с талон с билети. Да не говорим, че с месечна карта си задължен да ползваш еди кой си номер, а с талон можеш да ползваш и друг транспорт. Така че "тези от общината" да вземат доводите си и да си ги 3аврат някъде.Цените на горивата падат яко. Заплатите не са се вдигали от години. Билетите скачат с 60%. Евала Фандъкова.

116

Затворко

преди 8 години

До АнонименА колко взимаш като заплата? Защо не си дойдеш тук да пътуваш с 1,60 в едната посока.

115

Анонимен

преди 8 години

Въх, ми ние в Хамбург какво да прайм с билет 3.20 евро в едната посока?

114

xax

преди 8 години

Писна ми от евтини анализи, дървени философи, *** аргументи и обяснения от типа на "един път като бях на запад...". Плащай или купувай карта, стига тънки сметки. И се подписали като екип някаквъв.

113

Жоро

преди 8 години

Нека направят билетчето не 1,60 а 2 лева. Така с карта ще се пести повече. Че и 5 лева да го направят за да пестя повече, а със спестените пари влог в КТБ ще си открия.

112

Непромит

преди 8 години

Ами като не виждаш смисъл да се бориш, легай и умирай бе. За какво ти е да живееш?

111

Mercedes

преди 8 години

Аз карам кола стар дизел мерцедес 89 година. С него ходя на работа от Лагера до Експо центъра. Колата гори масло и пуши като змей! Като карам с нея през центъра на София давам яко газ и опушвам всички колоездачи. И няма да мина скор на обществен превоз и това ще е ще пуша докато крета старата бракма и това си е пари за автобуси не давам 1,60 и да няма къде да седне не Благодаря! Ще пуша и опушвам със стария дизел и това си е.

110

Анонимен

преди 8 години

Др. Кики , червено и гламаво тиквениче , ти си ел. техник колкото баба ми е космонавт. Много са ти плитки номерата и пропагандата . След като има зона ще си плащаш и ще си траеш . Толкова за такива като теб .

109

Анонимен

преди 8 години

Когато Фандъкова и общинарите започнат да пътуват с обществения транспорт, а не гратис за сметка на софиянци, та тогава ще започнат да мислят трезво. Сит на гладния не вярва.

108

65

преди 8 години

Ще коментирам само и единствено заглавието-ние ще спести ,но за сметка на нащите деца!НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД!!

107

Vall

преди 8 години

Никога не е било 30 цента билета в Малта. Малко с началото статята почва да бие на криво. В малта съм от 2013 и билета тогава си беше евро и 2 цента. А за цял ден беше евро и половина. Сега обаче и тука са се променили нещата имаш само билет за 2 часа който е 2 евро и за повече трябва да си вадиш карта!

106

Фандък

преди 8 години

Аз съм софиянец, но никога не съм гласувал за ГЕРБ или за тиквеното *** Фандъчката. За сметка на това имам приятел от провинцията, който наскоро си премести адресната регистрация - демек новоизлюпен столичанин и веднага за кого мислите гласува? Познахте - за леля ви Фандъца. Ей такива ни я докараха тая и цялата тиквена *** на главата. Сега му викам видя ли, ти гласува за билет 1.60, той се хили и ми обяснява да си взема карта за метро, нищо че метро на мен не ми върши работа.