11

Мучачос

преди 8 години

В партийната каса на БСП липсват едни около 100 000 лева.След разкритието,Мая Кречеталото предлага да се събират пари за най бедните пенсионери.Целта беше да се напълни пак окрадената им каса.Няма да се оправят комунистите.Престъпника си е генетично обременен.

10

Анонимен

преди 8 години

Яша бе: тодоре...

9

ODESSA

преди 8 години

До софиянецо. Я пиши нещо За селяните, че да спя спокойно:)

8

Костанца Танца

преди 8 години

Това няякьв натегач! Хайде сега, кат е почнал, да не взима нищо да си дава цялата заплата на Волен Ефендито, да види свят, да ли кон боб яде ли!

7

от 4

преди 8 години

Не знам къв ***, ***, ***, *** и *** *** ми лепна минус на мнението, ама е *** ***, и то много!

6

Софиянец

преди 8 години

"Новина" от преди 5 дни. Това е то качествена журналистика!

5

Анонимен

преди 8 години

Добре, че не знаем с какви заплати са топ шефовете в България, но знаем какви са заплатите на ниските нива, жълти стотинки които не стигат дори за насъщните разходи. Но ако питаш тези хора, се почва старата песен, няма свестни хора, мързи ги да работят, плащам им те не работят, а всъщност хората работят извънредно и това не им се плаща, масово. Тези хора не се интересуват и не виждат изстрадалите си, смачкани служители.

4

Didi

преди 8 години

Choveka ne iska namalenie na zaplatata ot dobro syrce, a zashtoto iska da plashta po-malko danyk i da moje da si vazvarne chast ot danyka obratno posle. Plashtane na golqm danyk e golqm problem v Angliq i ima ogromna razlika v tova da poluchavas £750m ili £1.25m. Na choveka sig mu omryzna da ostavq polovinata si zaplata v danyci hah

3

Анонимен

преди 8 години

Последното изречение на "новината" е красноречиво.ИМЕННО. Когато си толкова червив с пари, че не знаеш какво да ги правиш, изведнъж не са толкова важни. Ако едвам свързваше двата края, надали щеше да се откаже от половината си заплата толкова лесно.Не знам какво й е възхитителното на постъпката. Богаташ е, вероятно има пари да си живее без да работи до края на живота.Намерете БГ пенсионер, съгласен да си намали пенсията наполовина и тогава пишете.

2

Бъзиклийск

преди 8 години

Това наистина ли е истински човек . Защото пени е стотинка, а кук е готвя. Т.е. Готвач на пари.Нещо ни бъзикате.

1

Варианти

преди 8 години

Човекът Пени - кукили е наистина честен човек,илине знае какво да прави с толкова много пари,или е в развод и не иска да изчисляват издръжката на жена му след развода върху тези големи суми.Би ми се искало да е просто честен и съвестен човек. Но, ...дано.