8

Анонимен

преди 8 години

Още като прочета неграмотното заглавие - "Ангелкова ще решава за къмпинуването на плажа" и подминавам статията.Аман от неграмотници...

7

Анонимен

преди 8 години

Туристи по нашето Черноморие са 7 000 000, а дивокъмпигуващите на същото са не повече от 700. Проблемът е никакъв, а тези които се занимават с измислени проблеми са некадърници.

6

Шаран БГ

преди 8 години

Въпхросът е за дивото бивакуване!! То трябва да е строго забранено!!" Къмпингуване" означава пребиваване в къмпинг! А много от къмпинзите ги унищози "демокрацията! Не остана ни водопроводна мрежа, ни електрическа, и помен няма от тоалетните! В къмпинга, срещу минимално заплащане, могат да се ползват всички удобства на цивилизацията, включинелно и сметосъбиране !!Вървете есента по местата където е бивало дивакуването - диваците си засират територията !! Страхотна мизерия е след тях !!

5

Анонимен

преди 8 години

както реши за втория лифт на Банско ли? не, мерси! Оставка и да си ходи от където е дошла, фльорца кууха

4

Анонимен

преди 8 години

Зеленобетонски, плажът е собственост на всички жители на България, не само на държавата и още по-малко на мутрите, които по неведоми пътища са се сдобили с апетитни терени покрай морето. С какво право единици ще решават да го унищожат, са цел да напълнят собствените си гуши. Аз си плащам данъците и НЕ ЖЕЛАЯ да гледам как всеки кв. см. се превръща в бетонена джунгла!

3

прав беше бай Тошо

преди 8 години

Може да решава тоз, който има пари.Щом нямаш пари, какво ще решиш ти, бе?!Ти нямаш право да решаваш!

2

хахаха

преди 8 години

Вълкът ще решава дали да се яде агнето или не... В нашата скапана държава за конфликт на интереси хич не са чували. Всеки втори закон се приема и гласува от хора, чийто семейства ще бъдат пряко облагодетелствани от приемането му. Просто няма такава държава!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Хипарите да си чyпят главите, стига са cpaли по плажовете.