13

Мъж

преди 8 години

Аз за първото съм сигурен че е мое, за второто - почти сигурен, за третото не рискувах :)

12

не е чудно

преди 8 години

Белгийците джихадисти отглеждат та чужди отрочета няма.

11

Анонимен

преди 8 години

Dnes.bg не са обяснили в какво се състои изследването за това гледам има недоумения. Всъщност са изследвани гени на мъже (от Y хромозомата, която се предава от бащата) за аномалии, като е следено за това назад до към края на 1800-та година. Т.е. тогава не е имало масово контрацептиви. И не са изследвани само белгийци, дори не е само 1 изследване, а няколко в няколко различни държави, като процента варира от 0.5 до 1.7.

10

до 13

преди 8 години

Е, явно за кондоми и хапчета не са чували. Все пак белгийците са диви араби в днешно време. А преди са били диви селяни. Нормално е да не са чували.

9

Анонимен

преди 8 години

Тати, който те гледа, винаги ти е баща. Преди години имаше такова изследване в Германия, където цъфнаха безумните 30 %, но се оказа, че много тенденциозно са правени изследванията. Та даваха бащи в такава ситуация. Хората си казаха, че с децата не искат да се разделят,но с жената въпросът стоеше по-различно :)

8

...

преди 8 години

Само не разбрах как по процента отглеждани чужди деца определиха, че изневерите и те са с нисък процент ама здраве да е! Предполагам, че както винаги де, статията е отново преведена с мнооого грешки и неточности!

7

Анонимен

преди 8 години

Да.А мъжете сме будали и нямаме паралелни връзки.Показателно е съотношението между жигулота и *** за да стане ясно кой повече кръшка като цяло

6

мЪтиматика

преди 8 години

добре де ако 1 от 50 взима чуждо дете, то някой взима неговото..........демек не са ли 2ма с чуждо дете?

5

Анонимен

преди 8 години

в Англия проблемът е решен кардинално: не се жените, бащата не гледа и няма задължение (презумпцията е, че двамата си имат глава на раменете и абортът се решава от двама души, ако единия не иска, не може да задължиш другия); държавата плаща издръжка, няма разводи и простотии, детето само си решава дали да поддържа контакти с биологичен родител. съответно обратно - жените се, а вече има дете от друг/а - презумпцията заради главата на раменете е, че и двамата се длъжни да гледате детето.

4

Анонимен

преди 8 години

в България е 1 от 7...друг е въпросът колко 'гледат'..:)..иначе процентът е висок заради войните по света, доста деца остават сираци..в Европа си е заради шафрантиите..

3

Анонимен

преди 8 години

Според мен процента е много по-голям. Жените са склонни да поддържат паралелни връзки, когато не са сигурни в някой от партньорите. Водейки полов живот с двама мъже, често се забременява от единия, а другия - който е по-материално и професионално осигурен го хващат за будала.

2

Анонимен

преди 8 години

ако беше действително така - жените трябвало да събират най-добрите генетично мъжки та да им направят деца то тогава би трябвало всяко следващо поколение да е от здраво по-здраво.А те какви тумби инвалиди се раждат не е истина.То са синдроми,то са болести на незнам си кой си то са недостатъчности .. Пхах явно така вярваната от някои еволюция въобще на работи по тоя начин.

1

Анонимен

преди 8 години

той и Волен е така ама нещо се поусети и ходи да търси истинския баща при студентите