15

Анонимен

преди 8 години

Проблемът не е в отпуската, която е нормална за държавни служители с ненормирано работно врем. Желанието на част от неприетите кандидат служители в МВР е действащите да бъдат опорочени. Съжалявам момчета, но трябва да намерите друга трибуна за изява. Насочете вниманието към себе си, а след това оправяйте света :)

14

Анонимен

преди 8 години

Защо наричат "реформа" чисто административни мерки? С какво тези "мерки" ще подобрят работата на полицаите: повече престъпления ли ще разкрият, повече престъпления ли ще предотвратят, по-любезни и отзивчиви ли ще са, по-грамотни ли ще са, ...?

13

Анонимен

преди 8 години

ТИЯ ХРАНТУТНИЦИ ДО КОГА ЩЕ ГИ ХРАНИМ

12

страхливци

преди 8 години

ГЕРБ провали реформата в МВР заради своите игрички с синдикатите и за да угоди на полицаите,но явно самите полицай не разбират че колкото повече се отлага неизбежната реформа в МВР толкова ще е по зле за тях!хората не искат вече да плащат за тази полиция не разбрахте ли ...

11

...

преди 8 години

Над 2200г. отпуска добре, че ние данъкоплатците имаме пари да изплатим толкоз заплати за толкоз хиляди а в най-скоро време стотици хиляди години работа а пардон отпуска, че инак зле! Ама то с наще 10-20дни годишна отпуска къде се бъркаме и ние! Ама пък като гледам виж как ни пази полицията засега в малките населени места кражбите от отделни имоти са спаднали до 20-30 на имот, побоищата и изнасилвавията на възрастни също са намалели от 10000 на 9999 така,че зимаите го отпуска и ДИМ ДА ВИ НЯМА!!!!

10

Анонимен

преди 8 години

До СвиленПада ,като работиш в сивата икономика и парите под масата са по-малко!

9

някой

преди 8 години

Е, има една малка подробност, но е необяснимо защо тя не се посочва - извънредният труд на полицаите /а такъв има достатъчно/ не се заплаща, а се компенсира в почивни дни.Нека извънредният труд да се заплаща, защо не се премине на този вариант, както е в другите сфери?Естествено, че ръководните кадри имат най-много неизползвана отпуска - в тях е и хлябът, и ножът. Поне да са кадърни...Важното е обаче, че всички служители минават под мотото на многото неизползвани дни отпуска.

8

Свилен

преди 8 години

Намалете отпуската че, заплатата пада по време на отпуск! Да вземем някой лев повече.

7

Петкан

преди 8 години

Това е случай, в който нещата са забатачвани от години. Когато забатачиш много неща с години, оправия почти няма !

6

Бай Иван

преди 8 години

да разбирам ли че куките имат 42 дни отпуск годишно равняващ се на 2 календарни месеца или от нюза пак не са обяснили като хората ???"Допълнителният отпуск до 12 дни може да бъде премахнат, но основният пакет 30 дни смятаме, че не е проблем да остане"

5

е

преди 8 години

В пожарната е същото като при полицаите. Началници имат по 200 /двеста/ дни платен неизползван отпуск. Пазят си го защото при напускане или пенсиониране слагат в джоба над 20 000 лв, а не го ползват щото не им трябва, просто в главите им са само футболните МВР турнирчета у нас и по света.

4

Анонимен

преди 8 години

Поредният случай за лентяйстването в МВР е този в Овча Купел. Докога ще се хрантути този раздут щат за НИЩО правене.

3

Анонимен

преди 8 години

Прочиташ първото несвързано изречение и разбираш, че става въпрос за милиционерска работа.

2

опаа

преди 8 години

Цветанов отстранил всички служители на МВР и службите, които Пеевски нарочил за свои врагове и неудобни на модела #Кой.Така предал и превърнал в мишени хора, които по време на кабинета Борисов 1 проведоха всички акции, с които Борисов и Цветанов и до днес се хвалят в Брюксел. В момента на тяхно място се назначават хора, които са уличавани в корупция.Тайната дружба между Цветанов и Пеевски датира от времето, когато двамата, заедно с Искра Фидосова, натискали главен прокурор да стане - Цацаров

1

dsadsa

преди 8 години

ЕЛЕМЕНТАРНО Е!!!Разделя се на редовен и допълнителен отпуск.Редовният се прехвърля за следващи години(както е по закон), допълнителния се губи, ако не се използва същата година, като първо се изразходва редовния.....