17

българка

преди 8 години

ЖАЛКИ АЛЧНИ ПРОДАЖНИ СМЕШНИЦИ !!! ГОТОВИ БИЛИ ! ЗА КАКВО СТЕ ГОТОВИ, БРЕ ?!?! ДА ДЕЛИТЕ КОМИСИОННИ С ТРАФИКАНТИТЕ ЛИ ? ВИДЯХМЕ КОЛКО СТЕ ГОТОВИ. Днес сутринта излъчиха по Нова ТВ репортаж - чакаха граничарите 40мин да преминат с джип 10-15 км. Търтеите просто не са очаквали,че ще има камери, които да ги чакат и да покажат какви са лежпери и как изчакват тумбата от млади и здрави джихадисти да си мине по пътя. Ама този път - ядец, журналистите и момчетата ги дочакаха.

16

Съвет

преди 8 години

И като видите тумба бежанци - мокрете ги през оградата, не ги чакайте да я млатят.

15

Анонимен

преди 8 години

Гранична полиция: Готови сме за бежански натиск!НЕ ВИКАЙ МЕЦО ДА НЕ СЕ ОБАДИ, че става КАКВОТО ПОВИКАЛО - ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО. Бежанците като нахлуват у нас не са майтап работа. Така че нека граничарите да не се правят на "за всичко подготвени". Тези бежанци са си реална заплаха за България и нека граничарите осъзнаят, че това е заплаха, а не да ни говорят, че за всичко са готови.

14

Анонимен

преди 8 години

Заредили са със слънчоглед

13

Анонимен

преди 8 години

Готови сте да се огънете и да ги пускате !?!

12

ярк

преди 8 години

Само като видя вътрешния ни министър иде ми да стана и аз бежанец!

11

Анонимен

преди 8 години

Гранични ***, не дърпайте дявола за опашката и не комуникирайте с псевдо ***, съжаляващи че не сме заляти от бежанци !!!

10

Анонимен

преди 8 години

Така е инструктиран от министъра. Няма да тръгне да говори, че границата ни е разграден двор, че всеки може да си влезе и излезе. До колко са готови, ще се види като се засили наплива на бежанците.

9

mne

преди 8 години

Аз друго четох пък от самоте доброволци. Че били на разпит, защо са там и кой им дава право, докато мигрантите никой не проверил.

8

Shark

преди 8 години

И какво ви е готовото?? Цивилни ви вършат работата, залавят нелегални емигранти и за благодарност ги съдят разни работещи на ръба на закона НПО-та, защитаващи престъпници. КОЕ ВИ Е ГОТОВОТО ПИТАМ????

7

Анонимен

преди 8 години

Браво на граничарите. Браво на доброволците. Щом висш служител на реда одобрява действията на доброволците, значи всички е както трябва. По закон.

6

Софиянец

преди 8 години

Готови сте да им вземете парите и да ги пуснете, продажни некадърници, при соца щяхте да гризнете оловото или по лошо!

5

Анонимен

преди 8 години

В тази държава е пълно със смешници,които имитират дейност :-)

4

Анонимен

преди 8 години

"Ало,началник,хванахме бежанци!"..."Браво,момчета,доведете ги при нас!"..."Разбрахме заповедта,но има малък проблем- платиха ни да ги пуснем!"..." Ясно!Пускайте ги и носете парите,че началниците от София пак дойдоха!"

3

Анонимен

преди 8 години

Нали се сещаш че пречите на Бизнес за толкова много пари и не сте удобни...!!! Защо не се строи ограда ясно защо.. Родината не е важна!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Ако по протежението на границата ни през 100 метра има разпънати на кръстове ислямисти бежански поток няма да има.

1

Анонимен

преди 8 години

След като ги знаете проходимите местности, защо не сте там? Защо пристигате след час и половина, ако някой *** ви извика на помощ?Защо честният служител, който информира обществото го обявевате за къртица?Защо отказахте помощта на Австрия и Унгария за оградата? Щяха да ви я дадат безплатно!!!