15

Анонимен

преди 8 години

Тази не може да очисти собственото си ведомство от престъпници, ние чакаме да бори престъпността в държавата! С кого ще го прави? С наркопласьори, трафиканти, изнудвачи с униформа? Щеше да е смешно, ако не беше станало трагично и неспасяемо!

14

БГ

преди 8 години

Видя се че жена не е в състояние да управлява МВР и жалко кокло много се промени хубоста и усмивката на дамата нооооооо.....защо и трябва и тя май незнае да се мъчи с шибаняците

13

Цанко

преди 8 години

Снимката кърти мивка

12

Анонимен

преди 8 години

трябва да се осигурява работа и на неграмотното население-по добър вариант е дори държавата да е на загуба отколкото да се краде,да стане задължително всеки да работи като преди -иначе бой и у зандана,присъдите да са по сурови същевременно иначе нищо не става,и да се спрат всякакви помощи и детски

11

криминолог

преди 8 години

Някой малко известни факти:Българската държава от 100 години не е построила един затвор. Сегашните са препълнени и разни ... се късат да ни съдят в Страсбург. Съдийте, които често с основание хулим имат неофициално указание да избягват да дават ефективни присъди.Трябва да знаем, че едно общество, което е допуснало негов член да се превърне в престъпник, трабва да плаща цената същия този да стои изолиран и да папа 3 пъти на ден !

10

Анонимен

преди 8 години

Социолог начело *** МВР, какво да пиша повече?

9

Анонимен

преди 8 години

След тази новина всички памперси в магазинната мрежа се изкупиха на мига. Явно всички престъпници са си закупили. Иначе извън кръга на шегата, самото заглавие е безсмислено и абсурдно. На полицията по презумпция това и е работата и затова и се превеждат бюджетни пари.

8

Анонимен

преди 8 години

Е сега вече всички престъпници до един се разтрепераха от страх, превенцията им разказа играта и те сега се щурат как да се спасят от това. Край на престъпността!

7

Анонимен

преди 8 години

Опаааа, Бъчварова днес се появи, но Кунева още не е. Как ми липсва само! Но потрай сърце, до довечера има време.

6

Анонимен

преди 8 години

Тая жена не иска да разбере че не разбира нищо от МВР работи , но къкво да се прави пак ГЕРБ бизнес дела

5

Анонимен

преди 8 години

На баба МВР-то

4

Паметлив

преди 8 години

Тая парашутистка е върховното недоразумение!Единственото нещо в нейна полза е,че и преди вътрешните министри не са били кой знае какво....

3

:(

преди 8 години

Полицията не може да намери шоферче, което преди това е направило опит за самоубийство, вие искате да открие биячите на доктора и отвлеклите 13 годишното момиче. Целта на нашата полиция е само да пази Боко от народната любов. Толкова. А и да записва данни за извършени престъпления. Днес 10 убийства, 5 отвличания, 10000 кражби, 1000 обрани възрастни по селата и т.н. За корупция да не говорим, защото е страшно.

2

Анонимен

преди 8 години

Този таксиджия е направил дете на непълнолетна.

1

ист

преди 8 години

Най добрата превантивна мярка против престъпността, е СТРАХЪТ от последствията.За това никакви споразумения, никакви смекчаващи обстоятелства, и най важното - никакви коирумпирани съдии. Всичко останало е гъста мъгла и мътна вода.