74

Общинските жилища -

преди 8 години

за градивните личности!ДПС да строи със свои средства къщи за паразитиращите.Общинските жилища са построени с парите на данъкоплатците!През февруари коментирахме тук петгодишнината от *** на известен наш кинорежисьор-документалист, който не издъхна по пейките като бездомник, само защото приятелите му един след друг го приютяваха в домовете си. Човекът умря с пенсия 93 лв. Чиновниците му бяха казали, че общинските жилища в София са над 1000, но ромите са с предимство.ОТ КЪДЕ НАКЪДЕ, БЕ?

73

ДПС

преди 8 години

Ще си ги приберем в Русия

72

Потресен

преди 8 години

ДПС да си ги прибира в Турция.

71

Анонимен

преди 8 години

В Ямбол имаха общински жилища в блок,спомня ли си Четин Казак на какво приличаше и защо го събориха?А виждал ли е някога в какво състояние са жилищните блокове в Казанлък и Ст.загора по-конкретно кв.Зора,които се обитават от ръждивите?

70

Анонимен

преди 8 години

Къщите им незаконни, не работят, не учат, пият алкохол всеки ден, пушат и все реват за помощи....За благодарност им направете и нови къщи!!! Долу ДПС....

69

amnesia?

преди 8 години

През 2016 г. от ДПС НИКОЙ ли не си спомня КАКВО направиха РОМИТЕ с апартаментите, дадени им 1970-1980 г.?? Има живи хора, които си спомнят : прасета, кокошки на балкона, кон в хола и всичко дървено се кърти, за има "топло"..??Стига със СИРОМАХОМИЛСТВО, МОЗЪЧНА ЛЕНОСТ и ЗАТЪПЯВАНЕ!!!!

68

Говедо

преди 8 години

И язе сакам да преразпределям това дето го нЕмам.С две думи сакам да съм ЧЕРПАКЛИЯ.

67

Анонимен

преди 8 години

И как всички други етноси в България успяха да се интегрират, а само ромите не могат? В България има евреи, арменци, български турци, власи, каракачани, македонци, в по-нови времена китайци, араби... Какво е обяснението, каква е причината?

66

tz92

преди 8 години

Чудесна идея. Трябва да има държавна политика по интеграция на ромите с реални действия, а не с голословни думи. Виждаме провала на Европа в интеграцията на малцинствата. Да не допускаме и ние.

65

Анонимен

преди 8 години

ДПС да организира и заплати построяването на постройките в Турция или в краен случай в техните избирателни центрове. Не да е радетел за "интегрирането" им сред нормалните хора, които да пропищят от набезите им. Там в онези райони да им дадат и земя и да се научат да работят за прехраната си.

64

Анонимен

преди 8 години

Да им дадем в Рибново, и други населени места под управление на ДПС.

63

Анонимен

преди 8 години

Пенке от БХК, това го кажи на пребиваните и насилвани баби по селата.

62

Пенка

преди 8 години

Стига вече с тази омраза към различния! Нека бъдем едно цяло и вървим към прогрес!

61

7

преди 8 години

ДПС да отговори и на два други важни въпроса1. Като *рат жилищата кой ще ги ремонтира?2. Кой ще плаща тока и водата? - ония не са свикнали да плащат.

60

Анонимен

преди 8 години

Те се плодят и стават все повече, след време няма да има място и в общинските жилища. После по жилищата на българите ли ще ги настанявате?

59

Анонимен

преди 8 години

ДПС явно е единствената партия, която се съобразява със стратегията за интеграция на малцинствата, защото ако тя не беше от значение нямаше да я има. Това е един сериозен проблем пред, който са изправени не само ромите, но и целият български народ и вие не осъзнавате, че ако ние не успеем да ги интегрираме и приобщим към социалния живот, последиците няма да са никак добри. Браво г-н Казак, вие наистина доказвате защото ДПС е либерална партия, защитаваща и неделяща правата и свободите на хората.

58

Ромчето

преди 8 години

Всички сме хора, никой не е длъжен да живее на улицата!

57

Валентин

преди 8 години

Да сме им решали проблемите на ромите? Е ако ще им даваме пари, говорим за разход, а не за решение. Те ромите ако искаха отдвна щяха да си решат проблемите. И работа има в България, и пътя за Азия могат да намерят.

56

Стефка

преди 8 години

За пореден път ставаме свидетели, че ДПС е парти, която не дели хората на етнос и религия. Важното е всички български граждани да имат равни права и задължения!

55

Анонимен

преди 8 години

В България има геноцид над българите.Просто искат да ни затрият.