33

Николета

преди 8 години

Аз съм напълно "ЗА" да спират от движение автомобили,които са с умишлено свалени гърнета!!!От три години насам търпя безобразието на един собственик на такава кола-всяка нощ от 23:00 до 2:00 часа си прави гонки по ул.Филип Аврамов-София! Това е всяка нощ!Неприятно е и когато алармите на всички МПС-та запищят,защото покрай тях е минал някой отворко с адски шумен двигател.. Да ги спират,дано!!!

32

Анонимен

преди 8 години

За да се разбере дали една кола е с увеличана мощност, трябва да се качи на стенд.В България има две стенда и само единият става коли 4х4.Така че това няма как да стане.

31

Анонимен

преди 8 години

И кво, мойта кола като е с ремап от 150 на 190 коня как ще го разберат тия акълий от КАТ? Сигурно ще ги оборудват с компове, софт и всичко необходимо да проверяват ЕКУ-то дали е стоково или мапвано. Че и по един специалист да го чете. *** смешниците. Или почват да разглабят мотора на место да видят дали не е със спортни валове, бутала и т.н. Няма таква пародия.

30

Луд дрифтер

преди 8 години

Как ще ми проверят чип тунинга не знам?

29

Анонимен

преди 8 години

Най-после ще се отървем от пърдялниците-кошници на празноглавите дрифтаджии.

28

Анонимен

преди 8 години

Спокойно ще се намерят и уреди за измерване и всичко - щото хазната е празна.Хубавото е, че и хлапетата с бръмчащите кошници ще намалеят. Щото или се трепят, или събуждат целия град нощем.Колко жалко е самочувствието ти да се гради на това колко ти е "издута" колата/мотора.

27

Анонимен

преди 8 години

Просто си намират нови причини, за изнудване и рекет! Въпроса трябва да бъде: Кога в България ще има истинска полиция, а не организирана престъпна група? Това трябва да питате, а не да пишете глупости! Защо в България, целенасочено се подбират асоциални типове, да да стават полицаи? Кому служат тия социопати? На българския народ или на определени криминални кръгове?

26

Луди за връзване

преди 8 години

Не КАТ ами от психиатрията трябва да ги погнат тия с тунингите!

25

boby

преди 8 години

Мда, много ми е интересно как точно ще установят, че двигателя ми е с почти два пъти по-голяма мощност от оригиналната, като на външен оглед нищо не се забелязва от непосветеното КАТ-аджийско око.

24

Анонимен

преди 8 години

И как льольо с палката,който може единствено да рушветчийства,ще прецени че колата ми от 185 к.с. е станала над триста. Двигателят работи по същия начин, единствено когато поискам, направо къртя асфалта. Да не говорим че болшинството коли със затъмнени предни стъкла, са на шуробадженакорушветчийстващите кияци,които дремят стресирани в храсталаците до пенсия.

23

БГ

преди 8 години

Да погнат и моторите!!!!

22

Талон

преди 8 години

В талона на колата в графа U-допустимо ниво на шум е отбелязано със звездички ***. След като при регистрация на автомобила не са си направили труда да впишат допустимите норми, на какво основание се глобяваме?

21

Втрещен

преди 8 години

Няма, просто няма го голяма олигофрения от българския КАТ. Крайно време е, отменен акт на КАТ от съда да бъде приспадан като разход от заплатата на неквалифицирания милиционер. Не може шимпанзета да ти пишат акт и после да се потриват срамежливо.

20

Анонимен

преди 8 години

Пита се в простата задачка няма ли в България прокуратура, която да подхване КАТ за тези акции, които имитират дейност, а КАТ реално не изпълнява задълженията си, както закона изисква от КАТ. Щом КАТ нарушава закона, редно е прокуратурата да наложи съответните санкции на катаджиите.

19

Факт

преди 8 години

Защо в България всеки шофьор прави по много нарушения при всяко шофиране, а същия този шофьор като шофира извън България се стреми стриктно да спазва правилата? Защо чужденците спазват правилата, когато шофират извън България, а когато шофират в България не ги спазват и са едни от най-опасните шофьори на пътя?Отговорът е ***: извън България шофьорите са убедени, че ако направят нарушение, неизбежно тамошния КАТ ще ги санкционира, а в България е обратното - всички знаят, че КАТ не работи.

18

КАТ да се закрие

преди 8 години

Поредният пример как КАТ не работи и трябва да се закрие като особено вреден за безопасността на движението в България.

17

МЕЙБИ

преди 8 години

можеби кампания значи, че им забраняват да вземат подкупи за ЛИПСА НА ГЪРНЕ! А през останалото веме, като няма акция - може подкуп за гърнета

16

Георги

преди 8 години

До 21, Човек, внимавай! Както е тръгнало, някой ден ще откриеш топлата вода.

15

Анонимен

преди 8 години

Интересно а до сега КАТ никакво отношение ли не взимаха за това закононарушение?Аз си мислех, че трябва да се упражнява контрол за спазването на всички точки на закона, но уви това не било така

14

Георги

преди 8 години

До zeus,Братле , не се хаби. Няма смисъл да се връзваш на такива специалисти. Щели да ти спрат колата от движение без уред. Няма смисъл изобщо да си правиш труда да отговаряш на такива.