7

Брегор

преди 8 години

До EdnaЗдравей, положението в България е печално известно, но има варианти да се спазва икономична диета която не е свързана с повишение на разходите. Може да се консумират високо протеинови храни които не са скъпи като обезмаслена извара, яйца и пилешко заедно със сезонни зеленчуци. Спорта свързан със стройна фигура може да е безплатен - тичане по хълм, изкачване и слизане по стъпала и спринтови отсечки а ако желаеш можеш да си вземеш дъмбели за тренировки с тежести вкъщи.

6

Edna

преди 8 години

Като самотна майка, искам да допълня, че поддържането на слаба фигура с правилно хранене и спорт, напр. е свързано с пари.Например, аз се лишавам от много здравословни храни, за да има за детето ми, наблягам повече на въглехидрати, защото това е евтино. Не мога да си позволя дори и 40 лв. карта за фитнес, това при доход 1500-2000 лв. на мес, живея в центъра на Варна и повярвайте, животът е толкова скъп в Б-я, че диета и спорт са блян за много жени..

5

изгорител

преди 8 години

Нормално ядене на естествена храна и нормално физическо натоварване - всичко останало са търговски брътвежи с единствена цел - финикийски знаци .

4

Брегор

преди 8 години

Аз в момента използвам определена диета която действа много бързо и се вталявам от ден на ден а изобщо не се чувства като лишение и е здравословна. Когато се комбинира с определени кардио тренировки дава много бърз резултат.

3

Анонимен

преди 8 години

Почти 100 % язва на стомаха от изброените ,при редовната им консумация в големи количества

2

Анонимен

преди 8 години

Qshte luto da izgorite mazninite a posle v bolnica na stari godini za operaciq na debeloto 4erno

1

Йо-Йо фен

преди 8 години

Лимонов сок,куркума,кимион,джинджифил,канела,зелен чай,авокадо...Аз отслабнах с 20кг за месец,както пишат в едни др.сайтове.