85

българин

преди 8 години

Без лустрация няма демокрация. Какво се промени след 89г? Комунистите станаха капиталисти и народа обедня. Вместо да са в затвора те са по световни туристически дестинации и децата им не мият чинии на запад а учат в елитни ВУЗ-ове .

84

Анонимен

преди 8 години

Табелките "Тук имаше завод, който докарваше загуба на държавата" щяха да са в пъти повече. Ама не вярвам някой сериозно да очаква от демагог да се сети...

83

до дежурните сороси

преди 8 години

ами има такъв -в центъра на Виена, със златни орнаменти и фонтанза колко $ ще го надраскате?

82

Анонимен

преди 8 години

В крайна сметка жертвите за 5 века робство са по малко отколкото за 45 години феодален комунизъм

81

Анонимен

преди 8 години

Чудя се защо до сега нямаме такъв закон?Един вид, управляващите през последните 27 години одобряват комунистическите зверства. Или са наследници на палачите избили без съд и присъда стотици хиляди сънородници, повече отколкото са загинали във всички войни които е водила държавата ни.

80

Анонимен

преди 8 години

Комунистите са деца на сатаната, единственото което помага е да бъдат прогонени с огън и светена вода.

79

до дежурните сороси

преди 8 години

виждал съм паметника на живо.хората си уважават историята не я продават за стотинки.цяла западна европа слави тази армия - ние я драскаме, щото са ни платили.може да няма загинали руснаци за софия, но е нямало и бомбандировачи.

78

Анонимен

преди 8 години

Няма спор, че нашия комунузим е бил див и варварски. Заслужава тотално анатемосване и пълна забрава. Единственото което не ми е ясно в цялата дискусия е нейното съществуване.

77

АTAKICT

преди 8 години

До Жеков ВСЛЕДСТВИЕ НА ..КОМ. ГРАБЕЖ...НАСЕЛЕНИЕТО 1945 Г.--4.7 МИЛИОНА 1989---9 000 000 ---2.600 РАБОТЕЩИ ПРЕДПРИЯТИЯ БЕЗПЛАТНО МЕД. ОБСЛУЖВАНЕ И ЛЕ4ЕНИЕ И ОБРАЗОБАНИЕ----СЕГА СИ СВАЛИ ТЬМНИТЕ О4ИЛА И СРАВНИ

76

Анонимен

преди 8 години

Малко множко ми се вижда в парламента да има три руски партийки и една турска.

75

таласъм

преди 8 години

Духовете на изкланите жертви на комунистите бродят без утеха. Ако искате още беди оставете злото ненаказано.

74

АНТИ

преди 8 години

Само военен режим оправя бай ***, предател и крадец!Стига фантазии болни.

73

до 93

преди 8 години

по повод за нарисувания паметник - във Виена част от паметникът на съветската армия е със злато... ама какво разбират австрийците - ние сме най-големите демократи!!!

72

злобар

преди 8 години

Било, каквото било. Не се дрънкайте напразно. Радвайте се на десетте си пръста днес, защото в най-скоро време ще процъфти нов бизнес. Предприемачите вече потриват ръце - пръсти втора употреба.

71

анонимен

преди 8 години

До АTAKICT АМИ ТЕ НЕ ЗНАЯТ 4Е ПЕТОЛЬ4ИЕТО ИЗРАЗЯВА 5--ТЕ КОНТИНЕНТА НА ЗЕМЯТА АМА КАТО НЕ СА У4ИЛИ ГЕОГРАФИЯ-.......

70

Анонимен

преди 8 години

На комунисти не може да се вярва - пищят че Запада е пропаднал, а откраднатите им пари са там ...

69

Анонимен

преди 8 години

По какво се различават управляващите ни след 1989г от талибаните,муджахидините и терористите?Крайно време е да дойде горския-може и Путин- и да прекрати геноцида,на който е подложен българския народ!През 1936 г сме 6,08 млн,през 1946г сме 7,03 млн ,1956г- 7,61 млн- независимо от разстрели,войни,концлагери и т.н.1989 сме 9 млн,2000г- 8,15 млн, а 2010г- 7,4 млн!Кои са-големи престъпници -фашистите до 1944г,комунистите до 1989г или управляващите ни вече 26г организирани терористи и българоубийци?

68

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 93Аз за това си купих тениска "В крак с времето" и си я нося всяко лято. И на мен много ми харесваше паметника така.

67

Анонимен

преди 8 години

Само един факт и няма какво повече да се каже 67% от приватизираните предприятия са по времето на Беров и Жан Виденов нали се сещате там за едни масови приватизации,от друга страна 83 % от продадените от Костов предприятия все още работят и създават бвп,така че другари едно е да говорите съвсем друго е кво показват сметките

66

мила родино...

преди 8 години

България е най-богатата страна - всеки ден се краде по много и пак остава за утре!