125

Американ

преди 7 години

"Методи Андреев, Мартин Димитров и Петър Славов .... поискаха възхваляването на комунистическия режим да се наказва със затвор" "Атака" пък внесе предложение"...---Парламентът е пълен с подобни кpeтeни на които комунистическите методи не излизат от кpaтyнитe ! Не че в западна Европа няма подобна изцепка( отричането на Холокоста )..

124

Американ

преди 7 години

"Той (соцдепутатът Стоян Мирчев) все пак призна, че комунизмът е допуснал грешки" -- ай сиктир, бе! На престъпленията грешки ще вика!

123

Анонимен

преди 7 години

Човешката прозорливост и предвидливост е осезаема в рамките на 100 години , т. е. - Стига вече ! ще просъществува до 2044 година .

122

сабя френгия

преди 8 години

Абе факт,да знаеш как хубаво съм наточена,само за теб като гледам

121

Анонимен

преди 8 години

Абе Факт, я пак кажи кой управляваше като нямаше хляб и бензин и долара беше 3200 лв. Чувал ли си за Жан Виденов, Премянов и Чичибаба? Р. Гечев дето избяга с парите в ЮАР и се скри там 15 години!

120

Факт

преди 8 години

Все пак да не забравяме, че след 1989-та година само демократите са на власт в България и те, демократите източиха банките през 1990-1997 години, като накрая банките фалираха, вече източвани 7-8 години преди това. Сега демократи източиха и фалираха банката на Цветан Василев и го направиха адски нагло и бързо. Странно защо някои си мислят, че това са го направили някакви други, примерно марсианците ... Ясно е, че няма разлика между демократи бивши членове на БКП и демократи,които не са били в БКП

119

Факт

преди 8 години

Явно тези дето не сте доволни си мислите, че при демокрацията и пазарната икономика към вас ще потекат реки от мед и масло, а вие ще сте единствените, които ще имат право да ядат тези блага. Е, ще трябва да ви разочаровам. Това няма как да стане и не е станало никъде по света. В бедна държава, каквато е България, демокрацията означава бедност за 80-90% от хората, за да може останалите 10-20% да са богати, иначе няма откъде те да станат богати. Единственият начин е вие да сте бедни.

118

Факт

преди 8 години

Някои тук много са се объркали, ама наистина много. Червени след 1989-та година няма, освен може би някои бедни българи. Всичките, които имат власт - политическа или икономическа, са демократи и искат да има пазарна икономика. Няма никакво значение какви са били тези демократи преди 1989-та година, дали изобщо са били родени тогава или какви са родителите им. Никъде по света няма равен старт, а в случая някои искат даже да са с предимство като лустрират част от конкуренцията.

117

сабя френгия

преди 8 години

Ако лустрация означава премахване на алчни червени глави,аз съм ЗА

116

Анонимен

преди 8 години

До гетов "ВСЯКОЕ ТОРЖЕСТВО БОЛГАР ЕСТЬ СМЕРТЬ РОССИИ.."Публикувано в 24-ти брой на газета Русь от Иван Сергеевич Аксаков-Руски публицист, Обществен Деец, СЛАВЯНОФИЛ !!!Захари Стоянов:Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни патриоти: Г. Раковски, Л. Каравелов, В. Левски, Хр. Ботйов, Г. Бенковски и проч., са били против Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото нейний камшик повече боли от турския". Раковски:Русите са били един най-див и най-варварски народ...

115

Бащата

преди 8 години

Димитър Благоев:"Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите...неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите". (Принос към историята на социализма в България, С., 1976

114

Цветови урок

преди 8 години

Ами тогава да се сложат и табелки навсякъде, където са живели хора, избити преди Девети септември, защото са били комунисти - да са оцветени в червено.Да се сложат обаче и табелки там, където са живели хора, убити след Девети септември, защото са били обявени за врагове на народа - те да бъдат оцветени в синьо.Да видим кой цвят ще преобладава.

113

Анонимен

преди 8 години

да ...нека сложим табели на всички заводи и фабрики ...само в Габрово червените масови убийци на деца и невинни жени са унищожили над 300 фабрики .. много от които са можели да станат огромни предприятия!

112

Анонимен

преди 8 години

Кои демократи бе другарю Жан Виденов и съветската БСП са демократи та нали през 96, 97 г когато бяха фалити те на банките бяхте вие *** на влас, та нали при вас беше хиперинфлацята, нали британски вас бяха пирамидите, нали вашия Беров отгледа групировката, агенти на кой бяха другарите милионери КЮЛЕВ, Павлов, Илиев,,. Нали вие вашите хора бяха в основата на приватизацията като другаря Банев, СИГ И ВИС, 777, *** . Кой и кога създаде ПЕЕВСКИ и модела кой

111

Анонимен

преди 8 години

нема стига!

110

гетов

преди 8 години

СПЕШНО СЪС ЗАКОН ДА СЕ ИЗВАДЯТ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И ПОДСТАВЕНИ ОТ ТЯХ ЛИЦА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ВСИЧКИ НИВА В ДЪРЖАВАТА !!!!!!! АКО ИСКАМЕ ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ ........

109

анонимен

преди 8 години

КТБ я ограби българо - руската мафия ,това е без коментар !!!! Белене и Южен поток - яки кражби от българската и руската мафия и милиарди загуби за България !!!!! Всички може да проверят в регистрите ,че почти всички предприятия по времето на Костов отидоха в КОМУНИСТИ И ПОДСТАВЕНИ ОТ ТЯХ ЛИЦА !!! Само СЪД за комунистическите *** ще спаси държавата и конфискуване на заграбените предприятия !!!! Съд и за нашите руски слуги,

108

qwe

преди 8 години

цял живот червените тъгуват по изтока и обвиняват запада, че сме бедни.другите цял живот се прехласват по запада и плюят изтока, че сме бедни.А истината е, че докато се подмазваме и продаваме националните интереси на изток или запад за стотинки все ще бъдем бедни.

107

Анонимен

преди 8 години

Де са демократите, че не ги виждам нещо?

106

До 150

преди 8 години

Демократите след 1989-та година ограбиха банките и ги фалираха банките през 1996-1997 години, но и сега продължават. Банката на Цветан Василев, която фалира преди година-две, също я фалираха демократите, защото отделните кланове на мафията не успяха да си разделят баницата по друг начин.