16

Любо

преди 8 години

Политическа задача на армията означава най-просто:- даваме ви толкоз и толкоз, искаме това и това. Ни повече ни по-малко.Това се отнася и за МВР и всички останали ведомства.Сега правят така:-ето ви едни пари, но ще правите с тях каквото ви кажем.Сещате се после какво става.

15

Любо

преди 8 години

Армията бе унищожена от мафията, за да няма обществена структура способна да намачка мафията. ВКР бе стъпкано в ДАНС за да не може никой да гепи мафията за топките. Така МВР, което е ударен юмрук на корумпираното статукво, може спокойно да си разиграва схемите.

14

Любо

преди 8 години

Генерал о.р. Запрянов е един от малкото в МО който знае за какво става дума. Другите барут не са помирисвали. Не плюйте нахалост. Проблемът е, че политиците вече 25години не искат, а и не могат да поставят политическа задача на армията. Ето, набутаха я да пази границата с наличните 2-3хиляди активни войници, при 100 000 полицаи, жандарми, гранични пъдари и прочие. Целта пак не е сигурни граници, а като стане провал, петното да се лепне на армията и на министъра. Хитри ченгета.

13

Позор

преди 8 години

Ако е генерал,защо е без униформа(или го е срам от нея)?Ако е пенсионер,защоне си гледа пенсията и да остави грижите за армията на младите?Аман отобзети от старческо тщестлавие,службогонство и лакомия дъртаци!Един отвиновниците за мизерното състояние на въоръжените сили,пенсиониранивелики пълководци или от хипертрофично равития политически апарат.Тезипаразити изсмукват жалките средства за армията,строят картонени кули вкоито царуват,а няма пари за офицерите,сержантите и войниците.Позор!

12

CrossFire

преди 8 години

До 11Ако визираш T-54/55 половината все още се използват за обучение, но реално са толкова остарели че освен да ги продадат някъде в Африка за друго не стават. T-72M2 все още са на въоръжение и се използват но нямат пари за поддръжка.

11

Анонимен

преди 8 години

След като съсипаха армията, нарязяха танковете, разглобиха двата последни самолета в Полша, сега врещят, че щели да я модернизират.

10

Супер

преди 8 години

100 милиона ще отидат за ограда по границата, изградена от приятелски фирми

9

Няма самолети

преди 8 години

Няма самолети, последните три ги разглобиха в Полша

8

CrossFire

преди 8 години

Ей нема сгода за бай ***. Врещи като съкращават армията и бюджета. Врещи и като модернизират армията и вдигат бюджета. Вие знаете ли какво искате или просто си врещите по навик?

7

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

преди 8 години

Генерали , Сидии ,Президенти , Държавни Служители с по 10 000 лева месечна заплата .Спрете се малко , откъде да ви плащаме заплати , ние сме малко .Малко хора сме които плащаме Данъци .

6

АTAKICT

преди 8 години

300 ГЕНЕРАЛИ ---150 БОЙЦИ КАКВА АРМИЯ ИМАМЕ ХАХАХАХА

5

Анонимен

преди 8 години

Van4i.а тоя набеден генерал да вземе си заври пагоните там дето слънце не огрява мам......им недно и *** на ЩАС газове

4

Анонимен

преди 8 години

Че тя армията все по-бременна става. В съседното до нас поделение над 60 % от женските са в майчинство.

3

Анонимен

преди 8 години

Van4i. С марсианците пич,всички са изкуфели и искат да лапат комисионни.май......им недна и мишоците.

2

Анонимен

преди 8 години

Все повече контра и реконтра адмирали ще имаме явно!

1

Анонимен

преди 8 години

И с кой ша са бием?