14

До Георги

преди 8 години

Там е проблема - че търсиш логиката. Ето това е основния проблем на българина. Като не ти харесва - протестираш, като има закони ги спазваш.Ти представяш ли си ако всеки *** започне според неговата си *** логика да действа.Не ви ли е срам, бе ! Това в училище се възпитава. Ама какво се чудя, то повечето от вас са жулили бири и цъкали карти в училище вместо да им влезе нещо в *** кратуни.

13

художника

преди 8 години

Според мен ВИНЕТКАТА трябва да е, като картите за градския транспорт.Купуваш си правото да пътуваш. Ако няма да пътувам, защо да не я отстъпя на някой друг.Така или иначе с една винетка върви само една кола.Или пък да въведат СМС за извънградско. Пускаш СМС и пътуваш, след седмица/примерно/ ще се връщаш, пускаш пак СМС и се прибираш. На който му се налага да пътува по-често да си купува винетка.

12

...

преди 8 години

Интересно как всички одобряваме такива изобретателности, и се възмущаваме от поскъпването на винетките, но на протестите никой не излезе.А знаем, че боко го е страх от протести. ЩОм види повече хора, веднага дава назад.Сега си сърбаме сами попарата.Иначе, нека веднъж да кажат завинаги - винетката е за автомобил или за лице? Какъв е проблема ако имам две коли, аз да си нося винетката при книжката. Реално не мога да карам два автомобила едновременно, нали така? Ако ме хванат в другия без-глоба!

11

Анонимен

преди 8 години

С тая винетка стана същата работа като билета в градския транспорт в София... Не я били вдигали 5-6 години и сега хоп 50% по-скъпо... И билета от лев, та на 1.60... Хубаво, вдигайте цените, ама какво допълнително получих аз за тези 30лв отгоре? Същите пътища, същите дупки! Щом не съм длъжен да пиша номера на колата в касовата бележка, ми тогава ще си я мрънкам спокойно на двете коли! 5мин със сешоара и съм готов! Вдигайте, ама срещу това поскъпване ни дайте нещо!

10

Георги

преди 8 години

До анонимен 5,Значи ако си бракуваш колата по някаква причина и си купиш нова, трябва да платиш 2ри път за едно и също нещо ? По закон може и да е така , но логиката ми убягва. Това е все едно да ти начислят 2пъти пътен данък. И не знам дали има българин който би платил 2ра винетка ако си бракува колата.

9

Анонимен

преди 8 години

Лилянкеее, я сега да излезнеш и да кажеш какъв е ефекта от вдигането на цената на винетката. Събра ли повече пари? Съмнявам се. Ами ще правят "шащми" хората, ответна реакция на безумната цена. Както казва народа "На крива дупка - крива чувия".

8

Анонимен

преди 8 години

Естествено, че ще спести щом може. Ако ще и за милиони кола да кара. Защо трябва да ги дава на Свинетка?

7

Анонимен

преди 8 години

Колко е просто , но за умни хора. Нямаш пари не си купуваш кола . Това е пълна простотия и никой министър не е виновен , а Андрешко , който гледа все да му е тънко. Поискай пари от баба си вместо да ги дава на телефонни измамници .

6

Анонимен

преди 8 години

Благодарение на *** лиле мит'ряла се занимава с рециклиране на винетки. Както едно време ловиме бримки, пълниме химикалки и.т.н

5

Анонимен

преди 8 години

До тъпия от-пре-ди-малко. Ами много ясно, че са длъжни да проверят и касовата бележка. И като ти я продават са длъжни да напишат номера на колата. И да - шашми са - винетката е за кола, като си купиш нова, ще си купиш нова винетка. Писна ми от необразовани ***. Ходете пеша като не висе дават пари.

4

тъп, та вдлъбнат

преди 8 години

Умни сте, много! Каква е целта да напишете как се купуват втора ръка винетки или винетки под наем? Освен да накарате куките всеки път като ви спрат за проверяват за касова бележка към винетката ви! Сложете и телефон за връзка към продавачите и по възможност и към клиентите!

3

Анонимен

преди 8 години

Такава простотия може само при нас да вирее. Купил си кола за хиляди левове , дава стотици за бензин , а сега щял да спести 30 лв. Просто нямам думи колко сме тъ.пи и елементарни .

2

Георги

преди 8 години

Защо "шашми"? Купувате си годишна винетка, колата ви се поврежда или катастрофира. Решавате да я продавате на части или за скрап. Защо да не продадете правото за ползване на пътна мрежа което сте придобил съвсем законно, но няма да ползвате? Какви шашми, какви 5 лева?

1

1212

преди 8 години

ше пръснете Лилиту от мъка