11

ХИММЛЕР

преди 8 години

Аз ако съм на гръцките предатели. ще ги стрелям в морето още..Ще ги унищожамам на мига.ГРЪЦИ -- ЩЕ ПРИЕМЕТЕ ИСЛЯМА МНОГО СКОО.

10

Анонимен

преди 8 години

Нищо не е тръгнало!Пак сме в задънена улица. След първата върната лодка от острво Лесбос, вече всички подават молби за убежище в Гърция и ще мине време докато им обработят молбите. Те през това време ще се наядат за чужда сметка, ще се накрадат и ще търсят каналджгии да ги прекарат към Европа.

9

Анонимен

преди 8 години

ние в петък заловихме 40 афганистанеца влезли от Турция в България. Афганистанци и нито един сириец и нито една омотана бременна и нито едно дете!!! Защо ги изпратиха в Харманли, а не ги връщат направо днес в Турция?В петък - 40, утре 400, в други ден - 4000?Ако не ги връщаме веднага, това ще стане.

8

Анонимен

преди 8 години

Егейско море е голямо и дълбоко, може да приеме милиони бежанци!Така хем няма да се наруши екологичния баланс, хем ще се намали ислямизацията в смета, хем Европа и целия свят ще си отдъхнат. Средиземно море като цяло е същото, значи начин има, стига да има воля да се свърши работата!

7

а

преди 8 години

Оказа се, че толерастията се оказа най - голямата 'европейска ценност' ... Сега всички виждаме до какво води тя .А дали ставащото в Европа не е предварително замислен сценарий и дали 'европейските лидери' не са просто едни 'троянски коне' ?

6

fashion_m

преди 8 години

Добре де защо за всеки един върат в Турция бежанец ще идва по един нов, нали целта беше Европа да се разтовари малко от бежанци, какъв е смисъла на това? *** работа.

5

osho

преди 8 години

А какво се случва за нас, българите. Даваме милиони, за да участваме към онези 3 млрд. , които ЕС ще насипе в Турция и в същото време сме длъжни да заселваме сирийци тук. Също пропорционално. Хем пари даваме, хем приемаме друговерци, които ще издържаме за наша сметка и ще поемем всички рискове от пребиваването им тук.

4

българина

преди 8 години

Резултата от търговията с Турция ще същия като през последните 1000г плащаш за едно а получаваш друго. И обикновено е безопасен ислям или джамия. дано Европа скоро си научи урока.

3

Георги

преди 8 години

Турция се ислямизира все повече. За какви преговори за членство в ЕС става дума? Един от основните принципи в ЕС е свободата на изповеданията. Как една държава която е на път да стана теокрация може въобще да преговаря за членство в ЕС?

2

Анонимен

преди 8 години

М..даа...! От Гърция /защо ли точно оттам/- в Турция /срещу европейски пари/ - в България /безплатно/....туй, квой???

1

Анонимен

преди 8 години

Колкото върнат, толкова ще вземат, отделно през Средиземно море в Италия пристигат с лодки колкото си искат нови нашественици. И какъв е смисълът? Едни добри пари за Турция?