70

Анонимен

преди 8 години

kreditite sa iztegleni i plastani na bazata na prodajbite na droga.mi sa ko praime? ooooop! i da se konficuva vsiko koeto e kupeno ot kak e izteglen parviat im kredit. mom4etata ne sa vinovni, nekoi gi e podkokorosal i nabutal s krediti za da ml4at i da izpalniavat. direte nekoi polkovnik ili general ot mver-bankia

69

Анонимен

преди 8 години

да работят в затвора доживот!на мене ми удържат данъци за заплати на тия престъпни милиционери!сега те да работят и да мислят как да си връщат кредитите!мене никой не ме мисли!пък и нагли наркотрафикантите вее!да им еа маата!

68

Анонимен

преди 8 години

аз предлагам да ги дадем на народа.....и да го вържат на площадо а за народа един камион баластра .. ама по едра ...

67

Кукувица

преди 8 години

Българио, мила, земя на герои!

66

баба Гицка

преди 8 години

Всяка коза,на свой крак.

65

Анонимен

преди 8 години

Милев и Апостолов трябвало да работят, за да си плащат вноскитеТова е ЖЕЛЯЗНА ЛОГИКА.

64

Христов

преди 8 години

защото имали кредити и трябвало да си плащат вноските.Много хора в БЪЛГАРИЯ имат кредити,но не посягат към пласирането на наркотици.Да убиваш хора по този гаден начин,и после да ревеш е доста нагло.

63

Анонимен

преди 8 години

Тия са просто изпълнители! Най обикновени бушони, има стотици такива. Трафика и производството на наркотици се контролира от полицията, и това си е много отдавна, още от 90-те. Основно бивши и настоящи полицаи, митничари, има замесени и военни, и политици, както и хора в съдебната система. Всичко е много добре организирано. А когато стане напечено изгърмява по някой бушон, и после бизнеса си продължава. Истинските организатори ВИНАГИ остават под радара. Наистина има недосегаеми хора в Бг.

62

Наблюдател

преди 8 години

Какъв им е проблема, плащат си просто на съответния съдия ! Като наркодилъри едва ли парите ги бъркат....Съдииските "нежни душици" са широко отворени за шума на съответния брой финикииски знаци!

61

бай Ранърс

преди 8 години

С нетърпение очакваме ченгетата-дупета...Ша има джагара-джугара...Яко!

60

!!!!!!!!!!

преди 8 години

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, милиционер !

59

Анонимен

преди 8 години

'бах технатаМамица полицайскаМръсна! За наказание, в карцера да им дойде Бъчварова и да правят секс с шефката си и видеоклипът да бъде пуснат в youtube!

58

Анонимен

преди 8 години

Селяния ли, простотия ли, как да го нарека? И тези хора са ръката на закона? Смех.

57

Анонимен

преди 8 години

Егати и детските искания! :)

56

adn

преди 8 години

да извадят от склада на прокуратурата, по 10 кг. бело, да го продадат и да си платят кредите. Да им.................!

55

Анонимен

преди 8 години

Братя българи!След като самия посланик на братския американски народ в София преди няколко години казал и писал,че ББ / не Бриджит Бардо- тя е по кучетата и мечките-за разлика от Чичолина-тя пък е по "кучките"/ е наркотрафикант,рекетьор и престъпник,какви очаквате да са служителите му?Да не искате самия ББ да превозва през границата и продава дрога в студентския град?Неговата работа вече втори мандат е да "ръководи" "процесите" на държавно ниво!И който не е в "отбора"- зад борда!

54

Анонимен

преди 8 години

Nagli narkoplasiori ,mrusni gnusni tvari !Nai tejkoto nakazanie za tqx -do jivotni prisudi sa im malko !

53

Цанко

преди 8 години

А бяло сладко и кафе не искат ли

52

Анонимен

преди 8 години

Сега *** ще каже ,че те си чистят къщичката !То не беше началник на ДАЙ от Гроб та камо ли някакви обикновени калъфи.

51

Анонимен

преди 8 години

Не познавам полицай които да не си е купил апартамент ! Работниците с под средната масова заплата 600 лв. не могат да си позволят тоя луксГеноцида над Българския ентос се провежда имено от тези еничари и политиците.