27

Занзи

преди 8 години

И селяните ще го 0(ерат точно за 1 месец....

26

Бо

преди 8 години

До АнонименКазват му модернизъм.

25

До 32

преди 8 години

Остави го 18, не виждаш ли че е от платените червени интернет ***.

24

До 18

преди 8 години

Ами доста повече от теб, предвид факта че за 15 години съм живял в 4 западноевропейски страни. Ако така си свикнал да се обръщат към теб, това си е твой проблем. Когато не знаеш ти към кой се обръщаш, може би е най-добре да си мълчиш.

23

dominici

преди 8 години

Тая гара, този ремонт, го бавят и само променят. Да се бяхме хванали с двама ***, до сега да е готова 2 пъти. Ноември 2015 беше крайния срок, после стана края на март, сега края на април ...

22

Един българин

преди 8 години

"А ремонтните дейности вече са към своя край и се очаква гарата да бъде открита официално дни преди Великден."Брей, едно време при бай Тошо щяха да я открият за 1-ви май, деня на труда.А, то Великден се пада пак на 1-ви май, то все едно същото :-)

21

гого

преди 8 години

Още има хора тодор живков да споменават....луди ли сте?

20

младен

преди 8 години

Са остава да съживят и БДЖ и...нещата ще цъднат. Че иначе ства като влак без пъник тая гара

19

Анонимен

преди 8 години

Можем спокойно да перифразираме Бай Тошо:"Това, което съм построил, не можете и със заеми да го пребоядисате!"

18

Таблата са кошмар

преди 8 години

По зле е станала от преди,а магазинчета вътре продават на тройни цени,за копърките да не говорим те са си мафия с ченгетата,представям си как инвалидите ще влизат в гарата през 50 сантиметровият бордюр!КОЙ ЩЕ НАПРАВИ РЕВИЗИЯ НА ФАНДЪКОВА ЗА ТАЗИ ИМИТАЦИЯ НА ГАРА !?

17

Джедай Мастър

преди 8 години

"звукоозвучителна инсталация"

16

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да си говорят сини или червени истината , е че до момента се построи два пъти повече от 35 годишното царство на Тодор Живков . Това , че Борисов е държавник и отговорен политик не търпи възражение. Това , че има по добри от него също , само , че в момента не се е появил .

15

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 15И колко нови "западни" гари си виждал през последните години бре, со пол??! Явно никога не си стъпвал на германска гара!

14

European

преди 8 години

Не е по европейски лукс .Изглежда по Афганистански .Собственика на фирмата изпълнител е съседа създал проблем на Панорамен път

13

Анонимен

преди 8 години

Ами за нашите стандарти може и да изглежда добре, но реално ако трябва да я сравним с нова "западна" гара, положението е плачевно. Дизайн от 80-те. Изглежда кубично, мрачно и тежко за очите. Но това да даваме куп пари за морално остарели неща си ни е в бита. (За пример: метро-вагонетките, дизайна на "Милениум центъра" на едно от най-видните локации в София, и тнт.)Но да, пак е по-добре нещо пред нищо. Споделям мнението че сега се краде, но поне и се прави нещо. Дано не се върнат червените уруд

12

Анонимен

преди 8 години

Тя и в Белгия беше хубава гарата,но на интегрираните белгийци не им харесаи я изравниха като в Близкия Изток

11

смЕх

преди 8 години

С риск да ме обявят най-малкото за черноглед кога ще е ремонта като им гледам магистралите май няма да закъснее.

10

Пена - гълъбицата

преди 8 години

До Анонимен 8Тези ги разправяй на ранобудните най-голямата гара на Балканите беше за пример в половин Европа преди да дойе диктатурата на демонокрацията , да доде чалга културата и турбо-селяните да оцвъкат всичко в радиус от 30км!

9

експертно становище

преди 8 години

Каквото правеше Бай Тошо със замах тези едвам го боядисват!

8

алабаш

преди 8 години

Само да не дойдат гости от ИД да я откриват.