8

Архаичен

преди 8 години

В една много бяла държава, преди 40 години ми казаха: предимство има изпадналия в беда. Това не е защото сме много възпитани, а защото сме практични. не му ли осигуриш спокойно да си замине - всички страдаме и губим време.В една африканска държава, където никой не спазваше правилника (но нямаше инциденти) - всеки пази себе си, но пази и другия. Пак практични!

7

Брегор

преди 8 години

"Как да избегнем агресията на пътя?"Като се кара бавно, спокойно и вниманието да е насочено към пътя а не някъде другаде. Да отстъпваш предимство, да не сменяш лентите ако не се налага, да знаеш, че карането на кола е просто за да стигнеш от точка А до точка Б и да цениш безопасността си и тази на околните а не да избиваш лошо настроение и комплекси на пътя. Да знаеш много добре какви трагедии могат да се случат и хора да загинат ако не караш спокойно и внимателно.

6

ДА

преди 8 години

...спазвай дистанция...Че то това е основния проблем!Аз като спазвам дистанция,тоя след ме решава,че се влача и всячески гледа да ме задмине,изпревари и засече и то на рискови места!Да ви имам съветите!Явно не шофирате,а акъл давате!

5

Чича Ви Митко

преди 8 години

Да се поставя на негово място, т.е. да си направя главата квадратна сам ?!?

4

GolemPraz

преди 8 години

"Поставете се на мястото на другия шофьор"А той дали ще си отстъпи мястото? Аз насила ли трябва да го изтръгна оттам? Ами ако колата му е по-грозна от моята, от к'ъв зор пък да се поставям на мястото му? Ами ако се е напикал на седалката? Не, мерси. Ще си седя на моето място.

3

Анонимен

преди 8 години

Не мога да се поставя на мястото на другия шофьор. За мен е неразбираемо защо той шофира по този опасен за всички начин.

2

zeus

преди 8 години

Нищо не тушира агресията на пътя както наличието на един 9мм, като го видят всички назобани батки стават като агънца ;)

1

Анонимен

преди 8 години

Да се поставя,ама как да се поставиш на мястото на човек който не знае колко уши има на главата си,примерно!?