23

реалист

преди 8 години

17, 18, и 19 ти да не четеш информацията с 3D очила? Страховитите американски войници се *** от страх на свръх-модерния им есминец Доналд Кук, само от тренировъчен полет на старо руско хвърчило. В Сирия не посмяха да се опълчат, след като армията на Асад свали два раптора с лекота. Накараха Турците да разстрелят в гръб руски самолет, който ги е мислел за приятели. Сега и турците се *** от страх да не сгафят отново, и да изчезнат от политическата карта. Дойде време гадовете САЩ да плащат.

22

Анонимен

преди 8 години

До СТВА ИНТЕРЕСНО :)))КО СТВА? Ти в унеса на мечтите си, съвсем изперка! Чуло-недочуло, разбрало-недоразбрало и се хвърля да бие по нещастните клавиши! Я се успокой, ще направиш някоя беля! И без това твоетоХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААА говори, че си вече за принудително лечение. Нали само един натовски самалет да приближи самолета на Шойгу, земята ще се разтресе! А пановете ще жалят за този случай много, пша крев!

21

Анонимен

преди 8 години

а бе, това със самолета на шойгу е такава фантазия, че само някой ид.иот може да повярва в нея. Няма как някой да притесни самолет на официално лице на друга държава, защото това би било огромен и много рискован дипломатически и политически скандал. В крайна сметка колкото и да са неприятни НАТО, не са някакви лунатици и не биха предизвикали подобна ситуация. Но пък че нашите сор.оси вярват на подобни "информации" е показателен колко отчаяни са същите от последните световни събития:)))

20

ognyanz

преди 8 години

До 19: Какво интересно и забавно има в това, бе ***. Ако е вярно, си е чиста провокация, от която нищо добро няма да произлезе.

19

Анонимен

преди 8 години

17, 18, 19 - стига се хаби:)). Звучиш като настъпано, недоу.бито коте:)натовски изтребители, притиснат самолет на Шойгу, квас, печки....:)))събуди се, нещата които фантазираш са толкова неадекватни с оглед на събитията в последните месеци, че сериозно трябва да се замислиш за пси.хическото си здраве:). Свиквайте с новата реалност, а ако наистина ви пука за Америка се хванете на доброволни начала, за да храните 50-те милона "щастливци", които оцеляват на ваучери за храна:)))

18

СТВА ИНТЕРЕСНО :)))

преди 8 години

НАТОВСКИ ИЗТРЕБИТЕЛИ СА ПРИТИСНАЛИ САМОЛЕТА НА ВОЕННИЯ МИНИСТЪР НА РУСИЯ СЕРГЕЙ ШОГОЙ НАД БАЛТИЙСКО МОРЕ,РУСНАЦИТЕ СЕРИОЗНО СА СЕ ИЗПОТИЛИ, ИМА И ВИДЕО :))))ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААА

17

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До АнонименНай-щастливи са ***... - спят върху печките, пият квас от цистерни и хващат риба от дупки в леда...

16

Анонимен

преди 8 години

ХА-ХА,нито Сирия ниото па Русия ще са същите вече! Само пълен *** би си помислил обратното! И да,Русия е наистина в криза и доста дълбока и то за доста време!Ако имате поне малко мозък и разсъждавате без пред расъдаци ще разберете че Русия губи не печели!

15

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Класация на най-свирепите диктатори:10. Ким Ир Сен - 1.6 милиона невинни жертви 9.Пол Пот - 1.7 8.Енвер Паша - 2.0 7.Хидеки Тоджо - 4.0 6.Владимир Ленин - над 4.0 5.Чан Кай Ши - 10.0 4.Леополд втори - 13 3.Адолф Хитлер - 20 2.Йосиф Сталин - 60 1.Мао Дзедун - 75...Асад и Путин заемат достойно място в тая класация...

14

Анонимен

преди 8 години

14, явно живееш в някакъв глу.поват сън:))) Още броиш някакви проценти от територията на Сирия и така и не разбра, че е важно какви комуникационни центорве контролираш, а не какво се случва нейде из ничиите пясъзци на пустинята. На дфжихадистите им останаха Дейр ез зор и Ракка. До един месец всичко приключва.Иначе за щастливата Турция можеш сам да провериш, както и за онази другата държава дето има 50 милиона щастливци на купони за храна:))

13

ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 8 години

До Членска карта 7Всички си живеят доволно и предоволно и се развиват,Само руският министър на финансите преди 2 седмици каза , че кризата в Русияще продължи поне 15 години, а Асад е изгубил 3/4 от територията си :))))Всички са щастливи, само Русия и Асад играят "УМИРАИ БАВНО И МЪЧИТЕЛНО" :)))))))

12

Членска карта №7

преди 8 години

До БонкатНесправедлив е живота, нали! Тегъв и коравосърдечен... Колко нови години минаха, нито Русия фалира, нито Асад падна... Мъка, мъка...

11

Бонкат

преди 8 години

Болния диктатор-убиец Асад и неговия кръвожаден род са стиснали здраво властта и няма пускане. С подкрепата на другия убиец Путлянта естествено

10

Членска карта №7

преди 8 години

ВЕЧЕ НИКОЙ НЯМА НУЖДА ОТ СИРИЯ :)))))Пустото кисело грозде :-))))

9

Членска карта №7

преди 8 години

до 3През кое море, по-конкретно, моля!

8

Членска карта №7

преди 8 години

до 2И какво му пречи на този газ да стигне до Европа!?? Нали имате Ирак и Турция! Правете газопорводи и давайте газ!

7

Анонимен

преди 8 години

"..победи на сирийския режим, добави президентът Башар Асад."Гениално съченение - Башар казва на управлението си "режим". Ама наистина сте мухль.овци, вземете някой урок по журналистика!

6

Анонимен

преди 8 години

хаха, Путин го обвиняваха, че не се борил против ИДИЛ. Смятайте - без да се бори против ИДИЛ ги изрина, а представете си ако се бореше против тях:))))

5

Анонимен

преди 8 години

3, след годинка-две ще говорите за преминаване на тръбопроводи през космоса:)))

4

Анонимен

преди 8 години

Велик президент, патриот на родината си, борец срещу наглосаксонската корпоративна глобализация - Господ да го поживи, да даде сили и на сирийския народ да се възстанови!