14

и

преди 8 години

Министър Москов е трябва да бъде подкрепен и да се извърши тази дългоочаквана и крайно необходима реформа във здравеопазването.Трябват строги правила и регламент.Не може да има повече неясноти и недоволни от всички страни!

13

справедливо е

преди 8 години

Мнението й.Трябва да има диалог и общо решение за стабилизиране на здравеопазването ,което е от полза за всички.Джи -Пи - тата имат право да изискват да не им се отнема правото да изпълнятав лекарските си задължение по правилата на изкуството , а не като диспечери ,в каквито се опитват всячески да ги превърнат.

12

Анонимен

преди 8 години

Какво ще помирява тоя ненормалник Москов с лекарите? Амчи нали и той беше "лекар"! Айде, тоя на съд, за всичките му глупости, които натвори! Абе, какъв е този особен талан на Борисов да намира все такива откачалки за министри на здравеопазването? Със свещ да ги търси, пак нема да ги намери такива ЕКЗЕМПЛЯРИ, само плещят глупости и правят още по-големи глупости!!! Как пък ЕДИН СВЕСТЕН човек не се намери за това място???

11

анонимен

преди 8 години

нямаме нужда от личини лекари те само разболяват хората от чакане по коридорите илипса на направления който е осигурен със здр книжка да ходи където си иска и при коготоси иска така ще се съкрати времето на размотаване и ще се хване болестта навремел лекари имат само слушалки от студ години и апарат за кардиограма от миналия век

10

Анонимен

преди 8 години

Браво на Москов! С тия пръстови отпечатъци направо ги остави гладни докторите :)

9

Стига лицемерие

преди 8 години

Докога ще използвате това ОмбудсМая ??? Ако беше Цачева със сигурност няма да перефразирате името й , щото Борисов ще ви дръпне шалтера!? Лицемери!И тя е много по-кадърна и по дейна от предния! Няма една жалба дето да не е разгледала и да не е защитила обикновения човек!

8

Ombudswoman

преди 8 години

Порастна й работата на тази кукумявка. Преди беше само клявка, а сега е клявка от класа. Опищя орталъка да кудкудяка, докато не стана омбудсуоман.

7

Ченге

преди 8 години

На всяко гърне мерудия, това Майче. Да вземем да я направим президент ли, кво? Поне ще е по мъжествена от този.

6

дед мароз

преди 8 години

Майчетео да вземе да помири пациентите със здравеопазванет.

5

Анонимен

преди 8 години

4 е до 1

4

Анонимен

преди 8 години

А ти кой искаш да ръси? Борисов ли!

3

factotum

преди 8 години

Има бърз начин , Менгеле подава оставка и напрежението спира!

2

Анонимен

преди 8 години

Ех няма кой да обясни на Майчето какво да прави, само се лута нагоре, надолу и развива бурна дейност без резултат

1

Анонимен

преди 8 години

Щом като Мая-общата ръси мозък и морал , значи много ама много сме го закъсали .