37

Анонимен

преди 8 години

Човек, ако наистина си спечелил което е съмнително, но все пак - изчезвай на секундата. Просто си нямаш и на представа в какви приключения ще се видиш, че даже и филмите за американското гето ще ти се сторят песен. Забрави, че ще си живееш със здраве в България с тези пари. Пише ти го човек който си е пострадал.

36

121

преди 8 години

Не разбирам защо го накацват като мухи, но тотализатора смени правилата и сега си длъжен да се снимаш обаче парите ти ги плащат не на куп, а само една малка част и остатъка ти се разпределя за 10 години ...така че... преди да го тормозят да се информират

35

Акулата от NIKKEI

преди 8 години

Пеца да не ме забрави че ми дължиш 5 млн. за оная сделка???

34

Анонимен

преди 8 години

Дано си ги харчи със здраве и да не хрантути к-вите ,

33

Анонимен

преди 8 години

Има ли хляб ,псеетата се навъртат

32

Анонимен

преди 8 години

До 45Има нови правила тотализатора. Задължително е да те изтипосат пред всички. Много глупаво решение.

31

Бат Жоро

преди 8 години

Петко, тези златотърсачки, които са те погнали, са ги пратили мутрите.... вервай ми!

30

Уотч

преди 8 години

Ами много е правилно, роднините и колежките трябва навреме да са информирани.

29

защо???

преди 8 години

А защо изобщо е необходимо да се казва кои го е спечелил, та и снимка - това правило ли е, за да ти дадат печалбата???

28

бай Рангел

преди 8 години

Да вземе това момче с парите да построи 2-3 детски градини и да си спи спокойно. Ръцете няма кой да му ги вземе.

27

Анонимен

преди 8 години

Много по-добре е да си сиромах в богато село от да си богат в бедно село ,така че Петко бягай от тази държава докато е време щото тук ше останеш или без една пребиена пара или не дай си боже без глава.

26

Мечо Пух

преди 8 години

(продължение от 31):всяка година тотото има да дава на държавата едни пари за спорта. За да не му се наруши ритъма на печалба, се задържа джакпота, уж не е спечелен, за да глупавите хора да пускат повече фишове и така да се избият парите, които трябва да се дадат. Това работи от много време насам и нищо не се е променило. Няма печаливш. Назначават се служебни лица, които уж печелят, така и печалбата остава в тотализатора. Дават се само малките печалби.

25

Мечо Пух

преди 8 години

По Татово време криеха спечелилите, защото наистина им даваха парите. Ако криминалния контингент разбере данните на печалившия, той става в смъртна опасност. Откакто излязоха публикации, че спечелените джакпоти всъщност не се раздават, а се дава някаква утешителна сума (20-50 хиляди), тотото гледа да си изчисти репутацията, "показвайки" спечелилите. Вие как мислите, в държава с толко мутри и криминални, дали ще ви е приятно ако наистина сте спечелили, да ви дадат в новините?

24

Анонимен

преди 8 години

Петко бегай у Англия там е най спокойно никoй неможе да те докосне.Куписи една къща и си умирай от смях.Там щеси най споко.Пътища коли всичко е сигорно,у БГ е изврат и милиони да имаш е кучешка работа.Ако са хубави пътищата то пък водачите са пълен ***.щети вземат здравето на някоя магистрала или кръстовище за нищо.Товае сикаджийска държава бегай докато е време.Някоя сутрин може да осъмнеш и отвлечен до като нети вземат и паричките,може вече и плана да тиса скроили.

23

алтер его

преди 8 години

*** човек , пари не може да задържи. та и този младеж , по погледа му личи ,че е балък и като нищо ще го "поотупат " разни моми и роднини.

22

Shark

преди 8 години

До Анализ. Ох те тези "скромните от селооо".... да не са ти в къщата.

21

Shark

преди 8 години

със здраве да си ги харчи. Да си направи една екскурзия по света, да види интересни места и да се откъсне за повече време от досадни роднини и приятели, които със сигурност не са го търсили от години. И моят съвет е - никакви заеми да не дава, няма да си види парите обратно. Да си оправи живота, да помогне на родители, братя и сестри ако има и дотам. Успех!

20

Анализ

преди 8 години

Успех момче! Постъпвай разумно - ни си пръскай парите с лека ръка , помни кой си и откъде си ...и си вземи едно скромно "момиче от село" - послушай ме и няма да сбъркаш!

19

Тихо

преди 8 години

Жули Петкооо, сега ти е паднало, иначе няма

18

SS

преди 8 години

Петко,бягай и не поглеждай назад - има страхотни места по света където ще успееш-имаш си професия и съм сигурен,че си добър в това което правиш,тук хубаво от тези пари няма да видиш !