Снимка: Спортен тотализатор

Както и очакваше, тотомилионерът от Пловдив Петко Семерджиев стана най-издирваният ерген в България. 31-годишният готвач спечели близо 6 млн. лв. от неделния тираж на играта "6 от 49" на спортния тотализатор.

Повечето от дамите се надяват да се доберат до Петко през Facebook, но за тяхно нещастие новоизлюпеният богаташ не си пада по висенето в социалните мрежи, пише "Стандарт".

Още по темата
"Петко е стеснителен като характер. Не си пада много по свалките. Сега от съученички до колежки напират да го видят. Затова си изключи телефона, сега си вади друг номер, за да не му досаждат. Смята да замине на екскурзия в чужбина, докато поне за малко спре шумотевицата около него. Ще пообиколи Европа, тъкмо ще помисли на спокойствие какво да прави оттук нататък", разказват пред всекидневника близки на Петко.

До момента Петко не е имал дълга и продължителна връзка, затова и не бърза да се задомява.

Освен от кандидат-булки той вече е тормозен и от приятели и роднини с молби за заеми. Най-нетърпеливите идват да го издирват в дома му. "Петко трудно отказва и със сигурност ще услужи на много хора, дано само не го завлекат", коментират познати на късметлията.

Петко още не е решил какво да прави с огромните пари, които спечели с фиш само за 6,80 лв. Една от идеите му е да направи верига ресторанти.

Новият милионер вече е уведомил шефовете си в Слънчев бряг, където е трябвало да бъде готвач през лятото, че се отказва. През последните години всяко лято Петко си е вадел хляба в курорта. През зимата той върти гозби в Банско, където го споходи и големият късмет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase