10

Минувач

преди 8 години

Най-важното е да си симпатичен в джоба. При равни други условия ще имаш десетки пъти повече жени.

9

нереза

преди 8 години

Трябва подръжка, спор няма. Питайте коя жена иска космат *** с вежди като козирки и нулева хигиена. Или да мирише на пор. Все неща, които са важни.Повечето са готови на какво ли не... само и само да се докопат до някоя хубава кака. Залитането в крайности е пак грозно... разни оскубани смешковци, или прекалено женствени няма да вършат работа. :)

8

Жена

преди 8 години

13, Вергил, нали ти беше онзи, който се беше оженил за девствена и на който писах преди време, че съжалявам жена му, че не е била с друг мъж и не може да направи разликата и затова си си въобразил, че си изключителен? Нещо не разбирам от коментара ти. Хем било добре дошло за теб, че имало незадоволени жени, хем пък не можеш толкова лесно да кръшваш, тоест кръшваш, ама не лесно? Да те попитам: почна ли да я мамиш вече наивницата или само в акъла си, си мечтаеш за незадоволените жени?

7

Анонимен

преди 8 години

Абе какви са тия съвети за жени, дето и мъжете могат да се вслушват в тях? Скоро ще предложите статия за дамски превръзки, пак ли ще важи и за двата пола? Сами изпeд*р*стявате мъжете, пък после "Що всичките са такива, що вече няма мъже". Ай сиктир от женски претенции!

6

Анонимен

преди 8 години

Жените съветват за....женска красота.

5

Жена

преди 8 години

10, ами питай си партньорките сексуални! Ако имаш такива де и опитът ти не е взет само от п---орно.

4

Жена

преди 8 години

6, аха, така де... оди бълсалке да се забършеш...хахахаха

3

Жена

преди 8 години

5, хахаха, извинявай, ама от това, което ми пишеш разбирам, че и тази не си взема душ, тоест си лягаш с нечистоплътницата?! Някоя си там забърсана? Евала ааааа, батеее!Ще ти дам пример от живота на един прекрасен мъж, който обичам, пример за мъж!. "не можеш да си представиш каква красива жена! Седи на леглото ми, обаче понеже понечих да я целувам и ми намириса и предложих да отиде и да си вземе душ, а оня ми вика:после! Така се погнусих, че я разкарах! Не ми се беше случвало!А иначе нагласена"

2

Жена

преди 8 години

1, и те питам, коя жена ще ти такова мръсния.... тютютек...освен, ако не е някаква пияна, прави го за пари или пък е с хрема и не й работят рецепторите за мирис и вкус?

1

Жена

преди 8 години

1, зависи дали си лягаш с жена, с която искаш да бъдеш отново или такава, с която искаш да пробваш, но не си сигурен за втори път. Само като подуша такива като теб и директно си отишъл в раклата да гниеш в нечистоплътността ти.