Снимка: PRADA

Съветите за женска красота, свързани с процедури, продукти и масажи, са наистина многобройни.
Грижите за външния вид са изключително важни за женската половина от човечеството, търсеща все така усилено начин да запази младоликия си външен вид.

Голяма част от препоръките и съветите намират място в ежедневието, но е редно да обърнем внимание и на мъжете.

Представяме ви най-разпространените, изпробвани и работещи съвети за женска красота, които спокойно могат да използват и мъжете.

1. Внимавайте с парфюма

Всички знаем колко е приятно да мине някой покрай нас, който да ухае изключително приятно. Факт е обаче, че границата между доброто количество и крайностите понякога може да е тънка. Мъже, също както съветват жените, не прекалявайте с парфюма.

2. Не бръснете между веждите

Разбираемо е, че не искате да ставате известен с факта, че имате една вежда. За да се придържате към добрия външен вид обаче, задължително трябва да прекратите използването на бръснач. Вместо това, заложете на пинцета и премахвайте косъмчетата след баня.

3. Не скубете твърде много

Има огромна разлика между добре оформени вежди и твърде тънки такива. Оставете драстичното намаляване за женската половина от човечеството. Не е добре да излезете на среща с жена и да я накарате да се чувства некомфортно заради веждите си и по-конкретно заради факта, че вашите са по-хубави.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase