34

Бивша пушачка

преди 8 години

Аз съм ги виждала тези картинки, понеже работя в чужбина, но не във всички държави ги има. Искам да ви кажа, че са доста страшни.Аз не пуша от 4 год. вече и не подхващам връзка с мъж, който пуши. Ако искат да ми се сърдят...

33

Жена

преди 8 години

33, съгласна съм и подкрепям! Едно време, като ги оставях да ме одимяват можеше и да се навия, ама сега, с това ми мислене, не бих се доближила до пушач! Винаги си ги представям как дават на децата си да пушат, а най-мразя жени пушачки! Ето това е зверски пример за гнусотията на природата! Няма такова падение! Отвратителни просто!

32

Анонимен

преди 8 години

Как защо го правят?! Наркозависими са от никотина, обонянието им е почти на нула, и не усещат вонята, в която живеят и която има около тях.

31

Анонимен

преди 8 години

Отвратително е! Не бих изчезнала с пушач колкото и да е готин.Пръстите жълти,зъбите жълти,косата и дрехите миришат на дим,а за устата да не говорим.Защо го правите бе хора?

30

До 2 Вещо лице

преди 8 години

Не измествай темата!Това, което правиш е любим похват на пушачите, защото по никакъв начин не могат да защитят пушенето си. Разбира се, че пушенето все повече и повече трябва да се ограничава и това е най-нормалното нещо на света. Лошото за България е, че тези дето преди векове ги изгониха от Индия, и чието име тук не мога да напиша, заради страшната цензура, скоро ще станат мнозинство в България, а практически те всичките пушат, не се съобразяват с законите и ще става по-лошо

29

браво

преди 8 години

До Вещо лицеДаа така трябва, и ще стане ама бавно във врамето, в някои държави започнаха вече, като Холандия например, нали от 2025 г, щели да забраняват продажбата на автомобили с ДВГ при тях. А това с пушенето става лесно и бързо, въпрос на желание от страна на държавата е само.

28

Жена

преди 8 години

Ам то, като си пушач и вече рецепторите ти за мирис, ако не сте наясно се скапват и даже вонята си не може да усещате драги пушачи! Преди време с една такава дърта пушачка се възхищавахме на една роза, която кълна, ухаеше прекрасно, като цъфнал трендафил в стара селска къща в Балкана, а она, завалийката не усещаше НИЩО! Смятай за какъв брак в носа й иде реч!

27

Вещо лице

преди 8 години

Вече пушенето е забранено на повечето обществени места. Редно е да забранят и автомобилите с дизелови двигатели, които не отговарят на нормите евро 5 и 6. Както пушачите не могат да пушат на закрито, така и дизеляците не трябва да могат да тровят въздуха на хората.

26

Пишач

преди 8 години

Пич, това че в твоята тоалетна мирише гадно, не означава, че навсякъде е така. А щом тоалетната ти мирише лошо, логично е че в цялата ти къща хигиената е на доста ниско ниво. Научи се да поддържаш нормална хигиена в средата, която обитаваш и ще видиш, че така се живее по- добре.

25

Анонимен

преди 8 години

пуно педи грипали у тая дръжава))всичко оприя та до цигарите стигная)))

24

Морков

преди 8 години

Здраве и пушач е невъзможна мисия! Трябва да си много глупав или глупава за да мислиш, че ще пушиши и ще си здрав. Има пушачи които казват:"искам да спра да пуша преди да съм хванал нещо страшно". Страшното е, че вече си станал пушач.... Все едно аз да си пъхам члена без презерватив в град пълен с болни от спин жени и да си казвам:" Оооо боже мой, моля те дано не хвана СПИН". Какво ли ще си каже Господ? Как успах да го създам този ***, дано някой ден му дойде акъла.

23

Жена

преди 8 години

Най-жалката гледка, по-жалко е даже от онези пингвини без права из арабския свят, та, най-жалката гледка, която съм виждала беше на едно летище, в което жалките пушачи бяха натикани в едни малки кабинки и се одимяваха. Като наказани. Болните да им дадем право да си вземат дозичката. Малко на онези на хемодиализа ми заприличаха... недай си Боже! Тези, тези да са живи! За доброволно утрепващите се крет-ени ИЧ не ми дреме! Само да не ми димят на мен!

22

Жена

преди 8 години

*** *** = eкскременти катери-ЦаИ кате-рица вече се цензурира.

21

Анонимен

преди 8 години

До MenНикой не иска да пуши до Вас. Свободни сме всички да правим каквото искаме. Избирайте средата си. Бъдета здрави.

20

Анонимен

преди 8 години

Като пушач ще ви кажа, че изобщо не обръщам внимание на надписите на кутията. Вано е какво има вътре - цигарка, която изпушвам с кеф. Сякаш гледате какво пише на опаковките от шоколад? Както е казал народа - не е важна опаковката, а съдържанието.

19

tonkata

преди 8 години

Когато коментираме е хубаво да си проверим правописа.

18

Men

преди 8 години

До tonkataПушете колкото си искате, но у вас! Също така можете и да се сърдите на хората когато ви гледат с погнуса, но това е така защото воните на тоалетни от 100км.

17

глей кво стаа

преди 8 години

Хората нямат пари за храна, а пушачите се лигавят.

16

tonkata

преди 8 години

Тези *** няма ли с какво да се занимават, а ще правят "страшни картинки" по кутиите.Който иска пуши и не му пука от простотии. Със снимки и надписи не се отказва. Дай Боже всички пушачи да сме здрави.

15

Мацоранка

преди 8 години

Пуша от 20 години, започнах на 14 и сега съм на чудесна възраст за жена.Мислех си че пушенето е готино.Само в началото.Сега съм спаружена с жълти зъби и пръсти.Имам бръчки и устата ми вони на цигари и дъвките едва я прикливат.Гледам ги другите кифли като мен дето и те се залъгват, едни по млади, а други напараво приличат на вещици, а вчера чух, че на една със силикон от цигарите и увиснал силикона и едната и устна изпуснала.Баси гадоста. Я да си пална една цигарка, че грозничка много се харесвам