10

Jam

преди 8 години

Kak kade - krai sadebnite bg palatki - hem tam ima gratis klozeti, bani, tok, voda, konteineri za ***...:-):-):-):-)

9

Анонимен

преди 8 години

Всяка сутрин разпъвам палатката кои не вярва и му стиска да доиде да я види!

8

Ники

преди 8 години

Зеленогорски ...и сие палатките ще ги сложим на Майките ви на ливадите им !

7

Анонимен

преди 8 години

А к'во пра'им с гетата и никнещите като гъби поселища от бидонвили и землянки на "братята", даже и по Черноморието?Или по разбираеми причини те не представляват интерес за регулация, особено в лятото преди изборите с повсеместно и доброназорно участие?

6

Анонимен

преди 8 години

Какъв трябва да си да гласуваш за РБ отново незнам ... не са предложили 1 закон в полза на обществото. И ако тея влязат отново във власта си заслужаваме всичко което ни се случва... или по-скоро което си "случваме" ние.

5

Анонимен

преди 8 години

В Испания от една година събарят хотелите в тяхната зона А, затварят всички комплекси без пречиствателни станции и се опитват да поправят злото, сторено на природата. А тук мутрите и престъпниците си имат депутат мижитурка. В съседна Румъния този човек вече щеше да е разследван за търговия с влияние и подкупи.

4

Miro

преди 8 години

трябва да има регулация. за съжаление в БГ няма вече къмпинги и това е проблем за който трябва да се намери решение.

3

Анонимен

преди 8 години

скъпи сънародници, ако се чудите кой прецака Черноморието с бетонни бункери и помийни ями, вижте го тоя хубостник Зеленогорски. очевидно му плащат доста пари и щом така зверски настоява, може и да го сполети съдбата на ахмед емин..защото досега дума не е обелил за незаконната сеч, катуните, незаконните такси паркинг и шезлонг, нито оградените от мутри плажове. едно време такива са ги разстрелвали на площада, както направиха румънците с чаушеску.

2

Анонимен

преди 8 години

къде да се поставят палатките? до хотелите на първа линия, на паркингите спират караваните и кемперите. след като за едните може, може и за другите. а тоя *** да вземе да види из 99% от страните по света какво означава къмпинг - интернет, абсолютно чисти бани с тоалетни, ток за всяка кола; озеленено и тихо място за всякак палатка, рецепция, бар и директен достъп до плажната ивица, БЕЗ ТАКСИ, само за къмпингуващите. баси ***, кой го е пуснал в парламента?

1

Анонимен

преди 8 години

РЕФОРМАТОРИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ. НЕКАДЪРНИ СА И НЯМА СМИСЪЛ ДА СТОЯТ ЗА ДА УСВОЯВАТ ПАРИ.