26

Анонимен

преди 8 години

България няма проблеми с Турция, всички български проблеми са свързани с империята на злото и тероризма Русия.

25

PD

преди 8 години

Отоманската империя е била поне по конституция с отомански поданици без религиозни различия справка 1876 конституцията и.Турците са модерна измислица, с цел покриване новия стандарт за нация зад държавата.И днес всичко що е мюсюлманин на балканите се турчее, но това е по скоро политика отколкото история. Все още помним явлението помаци по нашите ширини

24

за Русия

преди 8 години

България трябва да избира. Между отоманска ислямска Турция и християнска Русия. Аз съм за Русия.

23

матросчо

преди 8 години

Сега , основната ви задача е, да се възстанови армията -- нямате време, като се стопли и Ердоган ще пусне ордите, не му вервайте, той загуби Сирия и Ирак и сега с друга мечта е обсебен.

22

матросчо

преди 8 години

Господин премиер, свърши добра работа, но препоръчвам на екипа ви, да няма вече подобни предложения без съгласуване лично с вас, особено по отношение на Русия, тя отново е на върха на пирамидата и трябва да бъдем особено внимателни не само в приказките си, но и в подкрепата на действия против тази, най-малко, велика сила. Много скоро , Европа ще се обърне за помощ от президента Путин и няма да ни е приятно да ни подминават други държави.Бъдете внимателни и с Украйна - тя ще се прибере в къщи.

21

PD

преди 8 години

Всъщност единствените интереси, които не са забъркани в държавата ни (търговско дружество) е българския национален интерес. Всички останали интереси на на съседни и не нам държави са забъркани и още как. Нивото на нашите държавници обаче, стига до прости комисионери и медиатори на чужди цели. И така вече много, ама много години. Така че е нормално дето са се само разпуснали. Не са компетентни да разследват темата.

20

онбашия

преди 8 години

Какво е обещал диктатора Ердоган на другаря Борисов, за безвизовия режим на турците в Европа и в частност в България? След като България стане отново част от османския ислямски халифат, или ако повече ви харесва, турската империя? Да го направи онбашия на банкянския конак ли?

19

демократор

преди 8 години

Те това е демократорация! Един пожарникар командва цял "независим" парламент!

18

НАЙ

преди 8 години

АМА НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО Е,ЧЕ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ РУСОФОБИТЕ СА УЧИЛИ СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ.А СЕ ЗНАЕ САМО КОИ МОЖЕХА ДА ЗАМИНАТ ДА УЧАТ ТАМ.

17

x

преди 8 години

ДОБРЕ,ЧЕ Я ЗАКРИХА.ВСЪЩНОСТ С ТАЗИ КОМИСИЯ ДЕПУТАТИТЕ СЕ ПРЕВЪРНАХА В ОПЕРАТИВНИ РАБОТНИЦИ ОТ ДАНС!! ДАЛИ ИМА ИЛИ НЯМА НАМЕСА НА РУСИЯ И ТУРЦИЯ Е ОПЕРАТИВЕН ВЪПРОС НА РАЗСЛЕДВАНЕ,СЛУХТЕНЕ,ПОДСЛУШВАНЕ И ПРОЧИЕ ДЕЙСТВИЯ,КОИТО СА НЕТИПИЧНИ ЗА ПАРЛАМЕНТАРНА КОМИСИЯ.ДЕПУТАТИТЕ ТРЯБВА ДА ПРАВЯТ ЗАКОНИ ЗАЩОТО ОЛИЦЕТВОРЯВАТ ЗАКОДАТЕЛНАТА ВЛАСТ! ТОЛКОВА ЛИ Е СЛОЖНО ЗА РАЗБИРАНЕ??!!

16

Анонимен

преди 8 години

Правят билетчето за градския 1.50! Удрят ни по джоба еничарите от общината, никога повече сегашните на власт!

15

Анонимен

преди 8 години

ТУРСКИ ТОВАРЕН КОРАБ Е УДАРИЛ СТРОЯЩИЯТ СЕ МОСТ ЗА КРИМ ОТ РУСИЯ И ГО Е СЧУПИЛ :)))))СЛУЧКАТА Е СТАНАЛА НА 18 МАРТ :)))))

14

Кирил Софийски

преди 8 години

Не, интелектуален напън на парламента ! Когато се съберат толкова *** -русофоби на едно място интересно какво могат да сътворят ?!?! Те всичките им закони напоследък такива ! Няма учреждение което да съперничи на парламента по глупост и брак ! Това изглежда е огледало на нацията ни , затова вървим само надолу, надолу и пак там !

13

Зиганшин

преди 8 години

Парламентарната група на ПП-ГЕРБ,е комплектувана от плюнки,парцалени кукли,пластелин и за каквото друго се сетите.Достатъчно е Началника да пр...е,Вторият ще си счупи краката да тича да пита, какво ще желае "Негово Превъзходителство".Няколко фльорци в продължение на една седмица,тичат като кьорави по студията,да заклеймяват по тяхно му Р.Кънев. Дори и три да "претопя"от тях,,не мога да разчитам на материал,за да създам от плът и кръв един Р.Кънев

12

Анонимен

преди 8 години

ТУРЦИЯ НИ ПАЗИ ОТ БЕЖАНСКИ ПОТОК И ДРУГИ ЗАПЛАХИ,А РУСИЯ ПОДВИ ОПАШКА И ИЗБЯГА,ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ, ЗА ДРУГО НЕ СЛУЖИ

11

Анонимен

преди 8 години

Парламентът гаф, глупост или... тоалетна хартия ??? И трите !

10

detelina

преди 8 години

А, кога ще закрият парламента, кога,а!?

9

ф 22

преди 8 години

Комисия Америка може да има след 100 г когато партиите са американофилски ,засега няма ни една .Просто са решили да се пишат натовци като агента Виктор и драгалевския .Но за съжаление аз не виждам ни една американска.Да имаше ,че да бяхме дръпнали ама на .

8

Анонимен

преди 8 години

Събранието на психопатите отново не даде резултат, ами закравйте го и тоз парла-мент нека сме президентска република за какво са ни тез 240 ''умника'' свършиха хубава работа ама резултат няма.

7

Анонимен

преди 8 години

Заемите на ГЕРБ : Общо първи мандат на ГЕРБ струва на електората : 10 991 938 500 лв.Борисов 2: Новоемитиран външен дълг:Декември 2014г. 2 933 745 000 лв./ 1.5 млрд. евроМарт 2015г. 6 063 073 000 лв./ 3.1 млрд. ЕвроФевруари 2016 г. 4 302 826 000/ 2.2. млрд. евро.Горанов : 13 299 644 000 лв. / 6.8 млрд. ЕвроОбщо двата мандата на ГЕРБ до момента струват на електората; над 24 милиарда.Това са 2/3-ти от външния дълг на България за целият тъй наречен преход.За 5 пълни години мафиотско управление Дълг НЕНАТРУПАН за 26 години преди това!!!!