13

кокоspa

преди 8 години

Четейки безумните коментари на пишещите за наистина новите автобуси ме хваща срам .Де.билни създания който не могат и не желаят да се возят на нещо ново (бус на годината за 2015),заслужават гробниците на по 30 години. Белите манове са за хора е не за до.битък

12

кокоspa

преди 8 години

До Анонимен 13 Автобусите момче са сглобени в Полша,а не в Турция!!Всички съчленени метанови манове са полски ,с оригинални немски двигатели и скорости.

11

София не е България

преди 8 години

Извинете.....докога София.... значи ли че трябва всички да се пренесем в София , за да получим поголеми заплати ,за да имаме всички удобства......големи търговски вериги , автобуси , метробуси, влакове и тем подобни. Защо винаги каквото има все за големите градове се дават с предимство. А по програмите ви като гледам уж развиване на селските райони и т.п. Дрън дрън че пляс

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 14И кво от това? Не носиш ли маратонки "адидас" или "найк", произведени някъде из Азия, не гледаш ли телевизор "самсунг", произведен в Полша, а може би караш китайски автомобил, сглобен в Ловеч? Предимство - по-евтини, недостатъци - същите като при оригиналните...

9

Анонимен

преди 8 години

До 3 г София ще има и нови 19 000 бежанци, който ще се возят безплатно в тях.

8

Анонимен

преди 8 години

Не се заблуждавайте - това не са немски МАНове, а турски. Прозведени са във фабриката АЗДЖМАНЖЪ в Измир и само външно приличат на автобуси.Освен това не са и никак евтини - Фандъкова ги купува за по 380 хил бройката (чиста сума без комисионната й, която е около 25 хил на автобус)-Ако не друго на ГЕРБ не може да им се отрече, че са случили на *** и *** електорат.

7

Ангел

преди 8 години

Постоянен контрол във всеки автобус.И никакъв компромис с гратисчиите!Във Варна работи-видях го с очите си!

6

Анонимен

преди 8 години

Можеха да купят автобуси "Соларис". А не турски ментета на марката МАН.Като се повози малко човек и в двете превозни средства веднаха прави впеччатление разликата.А не вярвам тия Манове да са без пари.

5

Анонимен

преди 8 години

Там където има кмет от ГЕРБ всичко върви добре и хората са доволни . Скоро цяла България ще е доволна , защото почти всички кметове ще са от ГЕРБ .

4

Анонимен

преди 8 години

Тия рейсове са много гадни защото прозорците не им се отварят и вътре е адската смрад и жега.Тия дето са ги произвеждали са решили,че е по-добре да няма прозорци а някаква климатична инсталация която в повечето случай бълва горещина ако изобщо работи.Седалките са супер гадни- малки тесни твърди и облегалките са поставени под такъв ъгъл,че ти избутват тялото напред.Между отделните редове почти няма място за правостоящи.Сякаш тоя дето ги е правил е копирал нещо което не разбира напълно.

3

Анонимен

преди 8 години

А линия 78 дкога ще бъде обслужвана от най - големите гробници?!? Яко бойкот и никакво дупчене на билетите! ЩЕ дупкам единствено долната част на гърба на контрольорките!

2

.

преди 8 години

До АнонименВ Бургас отдавна всички автобуси са нови. Тролеите също. Т.е. отговорът е зависи от кмета.

1

Анонимен

преди 8 години

В София ще има нови автобуси, а в другите градове кога ще има такива?