26

До №12

преди 8 години

Аз съм упорит и както и да ме триете, пак ще се изкажа!Ясно?Само ми губите времето!Путин върна на руснаците самочувствието, загубено по времето на Горби - Елцин.Русия свири първа цигулка. Всички се съобразяват с нея!Във военно отношение отново има паритет със САЩ. Според експерти голяма част от въоръжението привъзхожда НАТО-вското.Ембаргото им подейства като освежителен душ.Сега строят като луди парници, птице- и свинекомбинати. Модернизират рибното стопанство и преориентират към вътрешния пазар

25

Анонимен

преди 8 години

nasiat Sukartof kogato gladuvase izglejdase mnoo po-gladuvast v sravnenia s tazi urinka

24

Анонимен

преди 8 години

Не съм голям експерт по военно дело, но не е ли работата на военния да убива за този който му плаща заплатата, особенно когато защитава родината.

23

Анонимен

преди 8 години

Това жена ли е бе? Толкова е грозна че освен да избива хора за друго не става. Мислех, че украинките са малко по-красиви.

22

ПрОфесор Ох-Боли

преди 8 години

Егати и наглата физономия на тази Савченко - едва ли ще я разменят руснаците както си мечтае Простенко ! Точно ще излежи 5-10 лета по тюрмите на Русия КЪДЕТО ще и се развали и здравето и психиката (ако още не се развалила ).

21

Анонимен

преди 8 години

Жената НЕ Е БИЛА ВОЕННОСЛУЖЕЩ а доброволец в бандитски формирования по собствено желание.

20

до 16

преди 8 години

Много е страшна, трябват и смелчаги за да я забременят.

19

Odysseus

преди 8 години

Общо взето същото както с нашите сестри при Кадафи и оня *** ги осъди а по късно чрез тайни дипломатически канали и много пари си ги прибрахме . Путин и Кадафи са от една и съща мая и политическият им път ще завърши по подобен начин. Нали не си представяте Путин пенсионер да пише момоари или да изнася лекции във Фондация Карнеги. Това чисто и просто няма как да се случи.

18

Odysseus

преди 8 години

Днес е един хубав ден за комлексарското ченге от Кремъл , сърцето на Европа беше потопено в кръв а той мачото, укротителят на тигри коне, ,мечки и пеперуди, потапящият се с батискаф пилот на руската подводница товарищ хххуило осъди една жена. БРАВО

17

спонсор на МВР

преди 8 години

Следващият ще бъде Пороченко!

16

Марко

преди 8 години

До мазепаСкъпи Мазепа, как тълкувате откровено налудното поведение на г-ца Савченко?

15

PD

преди 8 години

Ефекта е описан от философите. Когато е в групата се състезава да е в челните редици и отказва да носи персонална отговорност за делата си. В най близката ни история подобно поведение са имали и Фашистите. В ежедневието безумието на футболни агитки се доближава до таи специфика на масово поведение. За мислещите си е абсолютен дебилизъм, отказ от индивидуализъм в рамките на цивилизованата същност на творението Човек.

14

Анонимен

преди 8 години

До 17обикновена укропска завист

13

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5хохлите - отново истерия?

12

Анонимен

преди 8 години

До мазепаЛЪЖА!!!

11

преди 8 години

Путинова Русия е африканска държава, съдят тия, които вожда посочи с пръст или ги застрелват на улицата като кучета.

10

Анонимен

преди 8 години

Жива и здрава да е, за 22 години ще роди по лагерите поне 15 русначета. Така се усвоява тундрата...

9

Анонимен

преди 8 години

малко и са 22 години !сега да мисли какво е чака !

8

Анонимен

преди 8 години

Много окраински *** изчистиха руснаците , но този травестит най ще го заболи.Ще чака 22 години да го разменят.

7

мазепа

преди 8 години

Надежда Савченко е офицер, щурман на хеликоптер, свален над Новороссия. Единствена оцеляла от екипажа, ранена след свалянето, е заловена и откарана в Русия. Там е съдена затова, че като щурман е насочвала украинската артилерия, чиито снаряди са убили група сепаратисти, между които е имало двама журналисти от руската държавна телевизия. И понеже няма как да се обясни присъствието и в Русия, я съдят и за незаконно преминаване на границата.