72

Александър

преди 8 години

Иван и Алексей!! Руснаци!!

71

ROM

преди 8 години

Терористите от ПКК се разхождат свободно в Белгия.

70

аааа!

преди 8 години

А ИСЛЯМСКИЯ ТЕРОРИЗМ УДРЯ В СЛАБОТО МЯСТО . Войната в ЧЕЧНЯ където е най голямото етническо ПРОЧИСТВАНЕ ИЗВЪРШЕНО ОТ ИСЛЯМИСТИ С НАД МИЛИОН УБИТИ И БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛИ етнически РУСНАЦИ докато излезе едно дребно човече и каза ЧЕ ЩЕ ПРЕСЛЕДВА ТЕРОРИСТИТЕ И ЩЕ УНИЩОЖАВА ДАЖЕ В ТОАЛЕТНИТЕ ....И РАЗКО СПАДНА ЕНТУСИАЗМА НА ТЕРОРИСТИТЕ. ДАЛИ ТЕРОРИСТИТЕ НЕ СА ПРЕЦЕНИЛИ ПРАВИЛНО ЧЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ СКОРО НЯМА ДА СЕ ПОЯВИ ТАКОВА МАЛКО ЧОВЕЧЕ ПОРАДИ ПРЕВАНТИВНАТА ИДЕОЛОГИСКА ТЕРОР НА ТЕМА ТОЛЕРАНТНОСТ

69

аааа

преди 8 години

ако с поканата на Меркел и поканата на белгийците към всички ислямисти да си създават ТЕРОРСТИЧНИ КЛЕТКИ В ЦЯЛА ЕВРОПА ФИНАНСИРАНИ ОТ ЕВРОСЪЮЗА И ЗА ВСИЧКО ТОВА Е ВИНОВЕН ПУТИН? ТАКА МОЖЕ ДА МИСЛИ ЕДИНСТВЕНОЧЛЕН НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ГОТОВ ЗА ШАХИД

68

От 109

преди 8 години

Когато и това не сработи, те открито нахлуха в Афганистан и Ирак. Бяха готови да нахлуят и в Сирия, ако не бяха срещнали решителния отпор на Русия. А сега прехвърлят проблема от болната глава на здравата. Това са последствията, но никой не се осмелява да посочи истинската причина. Проблема от политически се преиначава в религиозен. Войната в Европа сега започва. Трябва да се свиква. Така ще е занапред. Жалко че пак страдат невинни. Истинските виновници са под строга охрана и недосегаеми.

67

Анонимен

преди 8 години

Единствено полза от тези атентати имат ушанките, които Маниакално се стремят да "клатят ЕС", но на края "изклатемите" ще са пак те!

66

f

преди 8 години

EURO 2016 mislq che shte bude otlojena 100% shte gurmqt i vuv Franciq pak prez lqtoto

65

Анонимен

преди 8 години

Търсете виновните в Москва- инкубатора на тероризма .

64

До 107

преди 8 години

Така трябва да мислят и казват всички. Не са виновни мюсюлманите, не е виновна религията. Истинските виновници са САЩ и отделни държави от ЕС, които водят империалистическа политика. Държавите в Близкия изток си живееха кротко по техните си правила и канони. Никого не нападаха. Дори много българи и европейци работеха в Сирия, Ирак, Кувейт. Докато не се намесиха САЩ и ЦРУ. Наляха милиарди долари в създаването на терористични организации, които за свалят месните правителства.

63

джамий

преди 8 години

Повече джамий с по-високи минарета,така мюсюлманите в Европа ще се интегрират.

62

цък

преди 8 години

А, лятото и летния туристически сезон още не са започнали.......

61

Анонимен

преди 8 години

Боко прибирай се бързо! Хвърляй амфета и бегом!

60

до 102

преди 8 години

Някой още да се съмнява в глупостта на Анонимния?

59

Кон

преди 8 години

Какви са тези провокационни коментари за ПКК? Тя няма връзка със случая. ПКК е проблем на Турция, да. И Турция изнудва Европа - това да.

58

Така ще е....

преди 8 години

Ама пълно със лапнишарани тука...благодарение на медийната пропаганда. Не разбрахте ли че ИД е в ролята на съпротива! САЩ със подкрепата на НАТО отвориха кутията на Пандора като запалиха война във всички ислямски държави, прикривайки се зад демокрацията, а всъщност просто искат да заграбят ресурсите им. Избиха милиони невинни и Унищожиха бъдещето на цели поколения. И сега запада очаква тия хора да стоят и да се примирят??Това са последствия от западната политика. Око за око, Зъб за зъб.

57

Анонимен

преди 8 години

Кристално ясно е, че това е работа на Съединените Американски Щати.

56

Анонимен

преди 8 години

в момента, в който изчезне държавата саудистка арабия, и всички проблеми ще престанат до 2 месеца. така че искрено се надявам петролът им да свърши до 10-на години, преди светът да е започнал да употребява ядрени оръжия за разчистване на сметки.

55

до кукловода

преди 8 години

Доста елементарно изкаване, надявам се не се дължи на интелекта ти, а защото си се изказал без да използваш мозък, първосигнално. Белгия, драги, е от малкото държави, които не са пратили контингент в Сирия, Ирак или където и да е. Ако за Франци, Великобритания, САЩ, можеше да се говори за отмъщение, тук няма НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ! Става дума, и то категорично, за различия в еволюционното развитие и едни агресивни маймуноподобни, които са попаднали сред хора, но са останали зли животни.

54

мариян

преди 8 години

Абе тоя Ердоган много познава , завчера предупреди или направо заплаши , че ще започнат атентати и в Европа ??????

53

Анонимен

преди 8 години

цената на евроекскурзията се плаща от саудитска арабия и сащ! а меркелица е най-виновна. няма ли някое здраво дърво, където би могла да увисне?!