11

реалист

преди 8 години

Влизаш в армията и си обречен просяк.

10

Анонимен

преди 8 години

НИЩОПРАВЦИ

9

Анонимен

преди 8 години

Гвардейците взимат една торба пари за някакви паради и кво?

8

бг

преди 8 години

Стига с тези военни!Само те ли са важни за нашата държава?То не бяха привилегии,ранно пенсиониране,безплатна карта за градски транспорт,безплатна храна и карти за телефон за цялата фамилия.Докога двоен стандарт?

7

198см

преди 8 години

До Анонименто па голямата разлика дали ще е 175 или 178...

6

АЗ76

преди 8 години

имаме "страхотно" министерство и "страхотен" министър на отбраната...*** голем е тоя министър и още по-голем *** е тоя,който го е назначил.разлика 10 цента... тоя не е нормален изобщо,ама изобщо!бил съм кемаф на Т-72,ама за гвардията това е поругаване със външния вид на държавата(не страната)и армията като цело.все пак,тия момци посрещат вишочайши гости и ходат по паради и ....абе тоя министър е дегенеративно облъчен.

5

Анонимен

преди 8 години

Моля всички които коментират физическата форма и фигурата на военни и полицаи, да се погледнат в огледало... Както за хората под пагон е задължително да са в добра форма, така и за всички е задължително да не си демонстрират простотията по форумите!

4

Анонимен

преди 8 години

Малиии, голям проблем!

3

175 см

преди 8 години

До Анонимен С моите 175 см ръст и 68 кг. (тогава) преди 40 години ме взеха танкист и това бе май горната граница ! След две години се уволних 75 кг ...Днес не ми се говори ....ставам само за полицай ...над 100-те съм ,ама няма да ме вземат ,че съм старичък !

2

Ф.С.В

преди 8 години

Каквато ни е армията ( парад на БГ армия с тантурчовци блъскащи си краката взаимно неспазващи никаква маршировка,и незнаещи текста на песента ) -такива ще са ни и гвардейците (ниски и дълги където го няма дори в Конго) такъв е и военният министър( секс атлетправещ всекидневна оргия на бюрото заобиколен с *** назначени на висши постове в МО ) и Главнокомадващият армията Президент въртящ се като смачкан макарон в поза "пияната тояга" от китайските каратистки филми -общо взето ТИРИРИРАМ))

1

Анонимен

преди 8 години

175 см за гвардеец? Смешна работа.