71

до: 88

преди 8 години

Колко е достоверна тая История , фактите и доказателсвата показват съвсем друго ,сравнявал сам достатачно не ми се четат ЛЪЖИ и то на български понеже на някого му се приискало така да е

70

Ало, 86!

преди 8 години

Я си прочети отново историята?Точно Борис I-ви ли е византиец? М?И за кои Х-анове става дума? Има Кан! С К, не хан. Тази интерпретация много удобно я нагласиха някои, за да ни пратят рода в Памир, само дето сега излизат глупостите, с които чуждите историци се опитаха да прекроят историята ни. Гените изследвания доказаха, че няма "прабългари"! Вбийте си го това в главите най-сетне!Аман от неграмотници!

69

Анонимен

преди 8 години

Защо не да приеме друга религия в Иран ако християнин и иска да има съпруга Иранка трябва да стане мюсюлманин не ли е така ?Мисля че е редно в България да е така за новите жители които искат гражданство да са православни децата им или първото име както е в Америка да е Българско .Който не иска да не живее в България !

68

Анонимен

преди 8 години

Когато се приема християнството, са избити над 100 хиляди българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език.

67

Анонимен

преди 8 години

Българеещото/побългареното ромче блокира коментарите умишленно за да не може да се коментира , алоооо г-н Емигрант дошъл по нашите Земи преди 800 години по време на Византия какви ги вършиш ти бе , засрами се бе

66

Анонимен

преди 8 години

До ДжонАко не са равни половете, кой е по-добрият пол и защо? Не разбирам защо разводите трябва да са по-лоши от нещастните бракове. А и не мисля, че имате понятие от демография. Приятна вечер.

65

обяснението

преди 8 години

За първи път виждат жена.

64

Анонимен

преди 8 години

Срамувам се от българите предпочели да живеят на запад .Те не само са предатели но и за пари *** ще правят -златната треска ги е хванала.На България и трябват такива жени за да останат хора по тази земя след време .Та нека остане ,ако и хареса може и сестра и да дойде при нея от Австрия.

63

Анонимен

преди 8 години

Какви тъпани живеят тука не ми е ясно !Трябва да дойдат чужденци за да ви кажат ,че тука е по добре от Германия .А това наистина е така природа,закони никой не ти иска произход на парите над 1000 лева .Свобода където ш нормалните държави няма. Така че пари се правят тука по добре но малко хора го разбират освен това такава природа и толкова простаци няма никаде другаде на света !!!

62

Анонимен

преди 8 години

Не разбирам защо се натискаме да даваме убежище на тия брадатите и забулени , дето заливат с хиляди границите, а отказваме на едно момиче, което е научило български, намерило си е работа, и което вероятно ще пострада ако наистина я върнат там , откъдето е дошла, за разлика от онези другите

61

Анонимен

преди 8 години

Тая ми прилича на изрусена ... сещате се де, дето ще ме баннат ако напиша изрусена какво.

60

Джон

преди 8 години

До Учен-катаКато са равни и по този маниер възникнал преди около 50 години е съшито западното общество защо там почти няма здрави семейства и има демографски кризи и катастрофи? Защо там където се спазват повече или по-малко Божиите закони, моралността и патриархалния а не к0вренския масонски модел или както ти казваш "поради невежество и културно насадени стереотипи" демографията е превъзходна? Модела ти е мъртвороден и грешен и води до геноцид на народите които са го приели. "НЕ СА РАВНИ!"

59

51484

преди 8 години

"Красавица" е тя! Избийте се за нея, смешници...:) Добре, че се е боядисала в жълто и си е въобразила, че е европейка! ;) :) Хубаво е, че е обръснала и мустака...:)Голям дебат се е заформил тука за това нещо...

58

Румбо

преди 8 години

Вярно че не съм учен,ама все пак някак завърших средно.А по биология (на ниско ниво) се изучава тая материя.Та там е казано,че Х-хромозомата е по-голяма и носи повече гени от Y-хромозомата.Последно-твърдите,че това не е вярно????? Или е било вярно преди 30 години,когато завърших,а сега не е?

57

да сме наясно

преди 8 години

Да допуснем, че Захра се бои за живота си и затова иска убежище у нас по причина на религията си християнство. Добре. Щом религията е причина Захра да остане в България, нека да подпише декларация, договор с България - Захра се задължава да остане християнка, иначе напуска България независимо от обстоятелствата, децата и са българи с бг имена и християни. Захра никога няма да се върне към исляма, ако иска да живее в България. Няма да има претенции.

56

Анонимен

преди 8 години

Тихите лемонки...

55

ТУРСКИ

преди 8 години

НИЕ СИ ВЗЕХМЕ НЯКОЛКО МИЛИОНА БУЛКИ,ВИЕ СЕ БИЙТЕ ЗА ЕДНА :))))))ЩЕ ДОЙДЕ АКЪЛ В ГЛАВАТА - СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА :)))))))

54

я помисли

преди 8 години

До СанчоСанчо, арменецът Цимисхи, бидейки византийски император, поробва България, остава свободна само западната и част с Охрид. А през турското робство евреите заедно с турците са ни клали. Кой от тях заслужава спасение?

53

Учен

преди 8 години

До АнонименНе знам как го реши, но съм учен и то не в БГ, а в държава, където науката се приема много сериозно. Не съм казвала, че съм генетик. Занимавам се с друга област на науката, но генетиката ми е интересна. Колкото до становището ми за равенството на половете - тук вече мога да се изказвам и от научна гледна точка на собственото ми поле на изследвания. Не знам какво е подразнило в поста ми, но се надявам повече хора да разберат, че двата пола са равни по права и еднакво важни.

52

Санчо

преди 8 години

Спасихме арменците и евреите,защо да не спасим още една душа?