84

Анонимен

преди 8 години

Колко *** селяни се намират на територията на София всеки ден ? Колко от тях си карат все едно са на село? Колко ПТП-та се случват на ден ...? Днес е той с жена си , утре си ти с детето ти... И кво ще си седите и ще се радвате на " хубавеца " , който може и да убие вас или човека с вас ? Онзи мишок направи ПТП , скри се . Защо не се покаже и той , нали е "мъченик"? :D Мноого ограничени хора има , както по улиците , така и в този сайт!

83

Икар

преди 8 години

Този е типична позакъсняла мутра с реализацияата си като такъв(мутра), абсолютен looser или балък както аз им казвам: оправдан по дело за масов побой, във момента следствен за финансови измами и за капак побой при ПТП, лъже като дърт за всичко включително че вената е била с колан. Относно ПТП то причинителят и основен виновник е водачът на Хондата защото е карал изключително бързо отгоре на това предприема грешна маневра за да избегне ПТП то.Много *** в София са се събрали

82

Педала гоцев

преди 8 години

До Анонимен явноп не си разбрал че жената е била без колан

81

Анонимен

преди 8 години

хайде сега всички които плюят да сложат ръка на сърцето и да кажат-и аз да видя да осакатяват/жена ми,детето ми,майка ми/ще чакам българския съд да си свърши работата-изък че не го е оставил инвалид-утре мен ще засече утре теб-други ден ще убие някой на пешеходна патека-добре че е няма бойно оръжие -може би и аз щях да реагирам така на момента-плюете но никой него е преживял-нещо да стане и да видиш човека до теб потрошен от некъв див селянин

80

Анонимен

преди 8 години

Сещам се за десетките прегазени деца, чиито родители толерантно чакат виновните да получат заслужено наказание в съда.Ще има да чакат.Ако имаше адекватно правораздаване , хората нямаше да се саморазправят.За прегазено дете наказанието реално е 3-5 години затвор.Какво му плащаш?!

79

Анонимен

преди 8 години

Ц-ц-ц,нито дума за причинилия катастрофа?!Набитият се е разминал много леко,предвид телесната повреда на съпругата на побойника.Явно нафуканото *** причинило катастрофата е нечий син.

78

Анонимен

преди 8 години

Хора като този са едни низши същества с ограничени умствени възможности. След катастрофа един нормален човек се радва, че няма загинали, а не тича да се бие. Такива хора нямат място в обществото, те не са дорасли.

77

Кало

преди 8 години

Аааа този го познавам лично, със срам ще кажа, че преди години и аз се бих с него защото е ужасно надут, груб и невежлив тип с нахакано и бабаитско държание. Понеже го познавам изобщо не ме учудва, че е налетял на бой такъв си му е характера.

76

Рали

преди 8 години

Нямал никакви наказания от КАТ! Ми те много хора нямат, но си плащат при всяко спиране.Това, че няма в милата ни родина нищо не означава."И от удара не помни" - това сигурно го е измисил след разговор с адвоката. Направо на психиатричен преглед да го изпратят!

75

Анонимен

преди 8 години

Естествено оня kопелдак се е опитал да го убие съвсем нормално е да му счупи главата

74

cat

преди 8 години

Ако беше толкоз културен и иначе...

73

ля ля

преди 8 години

много на толеранс ме избива като го гледам на снимката тозищях да го съдя до дупка! много е лошо че не му вземат книжката примерно за 2 години за да му дойде акъла! поне малко де ....

72

Бай Ставри

преди 8 години

Мазно лъже и се прави на улав гелосания. Най-вероятно лъже и че кифлата е била с колан. И нея я хванала амнезиата ... Иначе райето му отива!

71

.

преди 8 години

Тоя си живее или в някакъв негов си свят или лъже яко... Или и двете.

70

Анонимен

преди 8 години

НИЕ ГЛЕДАХМЕ ВИДЕОТО ТЪЙ, ЧЕ НЯМА КАК ДА НИ ИЗЛЪЖЕ :DНАГЛЕЦИТЕ ЩЕ ЛЪЖАТ ДО ПОСЛЕДНО НО КАТО ГИ ИМА НА ВИДЕО СА ДОТУКАЛЪЖКИНЯТА САНЧИ ОТ МАЛКАТА БУЛКА И ТЯ НЕ СЕ СПРЯ С ЛЪЖИТЕ ДОРИ ЛЪГА И КОГАТО И ПУСНАХА ЗАПИСА И С ГЛАСА И :D

69

азпак

преди 8 години

Този *** е мега нагъл.Колко пъти ще променя историята. Усетил че може да полежи в затвора и да стане любовница на няколко момчета и аре да ревем по телевизията че е скромен хрисим. Докога ще вярваме на такива подготвени речи от безсърдечни адвокатчета.

68

Това нормално ли е?

преди 8 години

Преди една година един *** правеше обратен завой на двойна непресечена ,натроших си колата в него,културно изчакахме полиция....на него му писаха акт за забранен завой а на мен ,че не съм съобразил скоростта с пътната обстановка........ ако нямах каско гърмях с 5000лв.....Защото ченгетата решиха ,че и аз съм виновен защото не съм могъл да спра.

67

Анонимен

преди 8 години

до 93 Тук става въпрос за побоя не за катастрофата. Единия ще си понесе последствията от шофирането другия от лошото възпитание.

66

Марко

преди 8 години

Пак да напомня, че по закон нямаме право на саморазправа в подобни ситуации. Саморазправим ли се, носим накзателна отговорност! Това е елементарно законово правило, редно е да се знае от всички!

65

аз

преди 8 години

до 78 Не аз ти си го дай ти заплашваш аз съм кротък и спокойно чакам такъв като тебе,ще дойда с трошка за да може като видиш колата още повече да ти дойде самочувствието аз само ще те почакам да дойдеш при мен да ме спукаш,ама си вземи и некой с теб да снима та после да го дават по телевизийте!