42

анонимна.

преди 8 години

За" родителите биячи". Ако сте ходили на училище спомнете си приказката за гаванката, която детето дялало за да храни родителите си в нея - по примера на баща си относно дядо му.

41

Анонимен

преди 8 години

Че няма да забие бюро в ножа я, ей че сте прости сега като го арестуват и правосъдната система ще го вкара за 20 год. на топло при строг тъмничен затвор, като излезе от затвора още ще помни как е е вадил нож на бюрото.

40

До всички батки

преди 8 години

Скъпи безмозъчни биячи, искам да си представите един свят населен само от вашата порода. *** и арогантни. Няма лекари, учители, инженери, архитекти, артисти, полицаи, писатели...Хора, които смятате за ваш обслужващ персонал и пречка за културните ви изяви. Ще карате каручки и ще живеете в пещери и земни дупки, ще се избивате помежду си при всяко неразбирателство. Идеалното общество за *** като вас. Скоро ще успеете да изгоните всички интелегентни хора от тази държава и ще настъпи вашият рай

39

Шаран БГ

преди 8 години

Държавата /чрез своите институции/ след 1990 год. направи всичко възможно да" смачка фасона" на държавния служител ! И естествено на този, който е най-слаб, най-беззащитен , най ниско платен!!И ако някой от депутатите през годините, до ден днешен, надигне глас за възпитанието и ограмотяването на подрастващите, останалите 239 си правят оглушки! В резултат - всеки ***/ и родителите му, разбира се/ може да покаже на учителя среден пръст.Историята ни не помни такова падение ! На учителя с любов !

38

Аси

преди 8 години

И ромите и чалгарчетата са повсеместно явление. Кафенетата са пълни от сутрин до вечер, а образованието е нещо което не ни трябва, но ни дава няколко години безметежно съществувание. Не забравяйте, че децата са огледален образ на семейството и обществото. Когато основите на една къща не са здрави - не чакайте чудеса от покрива.

37

Аси

преди 8 години

До АнонименИ ромите и чалгарчетата са повсеместно явление. Кафенетата са пълни от сутрин до вечер, а образованието е нещо което не ни трябва, но ни дава няколко години безметежно съществувание. Не забравяйте, че децата са огледален образ на семейството и обществото. Когато основите на една къща не чакайте чудеса от покрива.

36

Martin

преди 8 години

Ами нищо чудно, аз съм набор 1985 и доколкото се знаеше 85-86 бяха последните така наречени ' културни ' набори 'преходни' (може би 50/50) след 86-и набор вече се виждаше накъде отиват нещата. Обратно на темата, тези набори са сега РОДИТЕЛИТЕ на новите деца, но тога учителите не ги беше еня какво се случваше и ето резултата. Помислете си какви родители ще бъдат сегашните деца

35

anon

преди 8 години

всеки учител с лютив спрей, бокс и електрошокова палка.

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 32А защо изпускаш актуалните партийци-управленци, съвременните български бизнескради, пардон - бизнесмени, съвременните ***, пардон поети и писатели + свободната журналистика, водещите политически компилатори на хонорари, пардон коментатори и т.н. и т.н.

33

Анонимен

преди 8 години

Да се разреши на учителите да носят служебни патлаци с дребни сачмички като мъниста и с пълнител с неизтриваемо мастило.

32

Буда-ла

преди 8 години

Предлагам на входа на всяко училище да се постави стрелка с информиращ текст за изнервените родители- "За стрес разпускане, моля насочете се към град София, площад Народно събрание" и да се посочат километрите от съответното населено място. Ай стига вече, тия които ви правят ненормални никой не ги бара, а бунаците се изпотрепаха по кьошетата, че и от блоковете скачат, палят се, а един не излезе на площада да протестира! Само платените наркоманчета от Софийския университет и подобни излизат.

31

Страхливци

преди 8 години

Защо не нахлуете така в парламента, много е лесно да се разправяш със слабите и притиснати до стената хора, както и да даваш акъл в интернет, но когато трябва да се действа смело се покривате като мишки!

30

Анонимен

преди 8 години

При бай Тошо такова нещо не можеше да се случи.

29

Анонимен

преди 8 години

Родителите да виждат децата си колкото искат в училище, да се виждат по между си и, ако искат да се избият един друг, но защо трябва да наказват учителите за грешките на децата си.

28

Анонимен

преди 8 години

Преди 20 години когато бях ученик в 7-8 клас няколко момчета от горните класове (може би 16-18 годишни) набиха една учителка.Горката жена май им беше направила забележка да не храчат по пода и да не палят чиновете.. Всеки сравнително млад човек може да ви разкаже подобни истории.Дивотията и злобата не са от днес или вчера.

27

Стамболов

преди 8 години

Ако и за пералня са им останали пари .....

26

Веско

преди 8 години

Вие, които плюете учителите, преди да напишете нещо ,ей така по инерция ,спомнете си кой ви е научил да пишете!Защото ако останеше да ви учат родителите ви, щяхте да сте толкова научени,колкото и възпитани.

25

Анонимен

преди 8 години

Чакайте скоро внучето на Боко в първи клас - с бухалката на дедо!

24

Асен

преди 8 години

За съжаление народа толкова изпростя, че направо не е реално

23

Анонимен

преди 8 години

И после се чудете защо има престъпници и мошеници и после се чудете защо има толкова катастрофи, защо има агресия на пътя и после се чудете защо няма кадри за икономиката и после се чудете защо държавата се управлява от такива неграмотници и престъпници и после се чудете защо загива обществото, не това не са *** и партийни секретари, ТОВА Е ДЕГРАДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ!!!!