23

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 16А ти пък се въргаляш в ... ната си, защото това е резултат от наркотика. Лошо е, че предаде порока и на децата си.

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 20Ай на линия, шмрък, шмрък...от здравето на хората ... може и с четци...

21

месара

преди 8 години

До До Гми събуди се бе , ти дето се слагаш в обществото . за какво и кого ти е мъчно , какво точно искаш ................ а какво точно можеш да дадеш или предложиш ? най вероятно просто си недоволстваш от всичко , на теб всеки ти е виновен и ти пречи да се развиеш ! е точно от такива обществото няма нужда !!! ориентирай се , и ако нещо ти проблесне , го сподели !

20

месара

преди 8 години

До Анонимене питаш ли го колко му е трудно да съчетае партийни ангажименти и пиене .................мъкаааааааааааа

19

МЕСАРА

преди 8 години

ех другарю миков , къде виде властта да се клати ? това че радана дълбокото плямпа глупости не е знак че тази власт се клати !!! стига с тия комунистически опити да се манипулира общественното мнение - никой нито ви вярва , нито ви иска ! вие шумкарите вече никога в ръководството на БЪЛГАРИЯ - това е истината която БЪЛГАРИТЕ ви казваме и показваме !

18

123

преди 8 години

боко ке паднееее.

17

Клюкар

преди 8 години

Клати ти се оная работа.Много ти се иска обаче нейси.Твоята няма да стане,той и Местан се пени ,та пени и най насетне ръхатяса,защото сам разбра колко му струва шапката.Млъкни Миков,това че си депутат не значи че трябва да си непременно в управлението,особено когато сте некъдърни и за нищо не ставате,ядете ни парите които изкарваме и ги пръскате без да се съобразявате с тези които са ги изпотили.Никога няма да видиш власт Миков. Никога.Достатъчно ви беше,лежахте,ядохте,богатеехте и пак ненасит

16

Bogdanov

преди 8 години

Drugaryu Mikov,dali upravlenieto se klai ili ne,''NEDEI SE KAHARI''????? Dokato vsichki''200-300 ot ''UZORPRALITE OT ERATA STANISCEV''VSICHKI VLASTOVI POZIZII V BSP,,ne podmenim na IZBORITE S MLADI ,PROJESIONALNO PODGOTVENI SOZIALISTI,KOITO DA PROMENAT ''LIZETO I IMIDJA""NA PARTIATA I BADEME PREOTKRITI OT GRAJDANITE,PARTIYATA NA ''BLAGOEV I DIMITROV'',NYAMA DA USPEE DA POEME UPRAVLENIETO NA DARJAVATA..A ZA VAS,SLED 10-te POREDNI ZAGUBI V IZBORITE OT PARTIYATA NA''EDIN V EDIN",GOSPODIN BORISOV<IZ

15

Анонимен

преди 8 години

"Никакви предложения за зам.-министерски постове и служби не бива да смятате, че могат да изкушават БСП", предупреди управляващите Миков.Няма другарю, няма да ви изкушават. Ай наздраве!

14

Анонимен

преди 8 години

Миков, то и на коча се клатят ... кайсиите ... ама не падат :)

13

Анонимен

преди 8 години

И ти се клатиш.

12

Анонимен

преди 8 години

Бузлуджа. Партиен банкет.Миков:- Пий бе другарю, защо не пиеш?Партиец:- Не мога другарю председател. Да пия пред вас е все едно да свиря на цигулка пред Паганини!

11

Анонимен

преди 8 години

Винаги съм се чудил на Миков. При толкова много обществена дейност, кога намира време да си пийне.

10

Анонимен

преди 8 години

Сигурно Миката е изтрезнял за момент и затова му се е завило свят и му се струва, че земята се клати. До довечера ще се е стабилизирал многократно. Наздраве Мишле!

9

Анонимен

преди 8 години

И какво ако се клати управлението. То много неща се клатят ама не падат . Сигурно др. Миков си мисли , че при нови избори нещо хубаво ще се случи на БСП . Щом като Гергов - свинаря е шеф на БСП-Пловдив няма да влезете и в парламента .

8

Анонимен

преди 8 години

И ако падне ти ли ще го заместиш ве?Да са маате от тука....

7

Водката

преди 8 години

И аз като пия някоя и друга водчица всичко започва да ми се "клати"?!

6

социалист

преди 8 години

Клатат ви се главите ,комунисти !!! Чак пък такава простотия да се излъчва от вас ..,просто не е за вярване !!! 2016 година сме, а комунистите са по зле от1980 г. Зомбирани са яко ......

5

Анонимен

преди 8 години

Клатят се и са в поза партер.

4

До Г

преди 8 години

БСП са труп, но липсата на силна опозиция ни лишава от алтернативата да разкараме настоящите управляващи, които са меко казано жалки в наглостта и некомпетентността си. На всеки е ясно, че ГЕРБ няма как да водят държавата към развитие, тъй като капацитетът им е силно ограничен (липсват кадри, визия и независимост). Време е на политическата сцена да излезе нещо ново, без бивши от властта и до колкото е възможно независимо от мутри и "бизнесмени". Тук е мястото на нас-обществото, но спим и търпим!