12

Анонимен

преди 8 години

ДСБ - Диви Селяци от България. Стига сте ядосвали Герб! Герб играха "лошото ченге и доброто ченге".

11

Анонимен

преди 8 години

Цвъки,без РБ,пък било то и с червената кукувица,вашето управление няма никаква легитимност,освен триумф на простотията,милиционерщината и бандитизма! Ако си мишлиш,че някой някъде по света могат да приемат серизно индивиди като теб,"тежката артилерия" Десито,мазната Свинетка Павлова,изкукуригали патки като Дукова,Караянчева,Соколова,каращи тежка менапауза,или великата юристка и парламентаристка Цецка,то ти си нспълно загубен "в превода".

10

Аз

преди 8 години

Този като Чаушеску.

9

Анонимен

преди 8 години

Един от малкото хора в България, които могат да изкарат държавата от блатото на корупция и престъпност, в която я вкараха комунистите, /и най-вече ГЕРБ/ е ИВАН КОСТОВ!Този човек само за три -4 години изправи държавата на крака, но от Русия вкараха стотици милиони, с които купиха почти всички медии и продажни ***, за да върнат БГ в оковите на руското влияние. Най-големият враг на България е РУСИЯ!!!!!!!!

8

Не лъжи, № 4 !!!

преди 8 години

Не е вярно, че фондовете спират след 2020 г. Тези, които ви спускат опорните точки, да не мислят, че сме глупави колкото вас!

7

Анонимен

преди 8 години

Защо бе физкултурник? Защото не може да си правите всички далавери ли? Все няКОЙ ви мъти водата и не можете да се наядете с апартаменти и комисионни? Вие сте бандитска организация на подземния бос. Единствено тук мафията има държава. Колко сте жалки! Колко сте малки! Вие сте срам за историята!

6

sc

преди 8 години

До АнонименТо пък едно гледане е сега... не, че нещо ама прекаляват, другарката Пръмова къде ли не бутаха, за под 9 % много претенции имат.

5

Винету

преди 8 години

До 1. И ще ги спечелят с огромно мнозинство. Защото всички останали са жалки. особено ДеСееБе.

4

Анонимен

преди 8 години

Работата е ясна, искат да управляват сами без някой да им гледа в канчето. Сега ще спретнат едни предстрочни избори с идеята да вземат пълно мнозинство или да се коалират с една единствена партия и така да изкарат още 4 години, което ще хванат и последния програмен период 2020 г. След 2020 фондове вече няма и България тотално замира и изпада в колапс, ГЕРБ вече няма да има за какво да управлява и ще загуби изборите, а тези който ще дойдат на власт ще стягат коланите яко, че дългове ще има...

3

гошко

преди 8 години

Щом на Цецо не му е харесва, на мен ми харесва!

2

Анонимен

преди 8 години

"Вече месеци ДСБ е в опозиция, а имаме нормален парламентарен живот и правителството работи"А българите намаляват и народът гладува!

1

д

преди 8 години

Гербаджиите доказаха ,че изборите са отново неизбежни .